Doelstelling

Conditie verbeteren

Lekker in je vel zitten en je conditie verbeteren? Het is algemeen bekend dat hardlopen goed voor je is en dat het helpt je immuunsysteem te verbeteren.

Hoe vaak in de week moet ik hardlopen? Is het slim om een schema te volgen of om met een trainer aan de slag te gaan? Een boel vragen waar je wellicht mee rondloopt als je jouw conditie wilt opkrikken én wilt onderhouden. Wij begrijpen dat en hebben ons best gedaan om ze voor je te beantwoorden en je zo goed mogelijk te begeleiden. Hier hebben we tips, adviezen, schema’s en artikelen gebundeld. Alles op één plek om ervoor te zorgen dat jouw conditie verbetert en jij je lekker en fit voelt. Voor extra ondersteuning kun je terecht bij een club in de buurt.


Lisette (38)

Lisette (38)

Heeft het hardlopen dit jaar weer opgepakt

''Nadat ik een hele tijd niet had gelopen, besloot ik toch weer te beginnen met een hardloopschema. Hardlopen is een makkelijke manier om mijn conditie op pijl te brengen. Ik vind het ideaal dat ik zelf kan bepalen op welk moment ik wil gaan.''

Hardloopschema

Je conditie verbeteren of onderhouden voor een bepaalde afstand is een mooie uitdaging. Om jou te helpen bij het bereiken van dit doel hebben wij verschillende hardloopschema's klaarstaan. Kies het schema dat bij jou past!

Lekker trainen voor de tien
Blijf bij op de tien

Lid worden

Jouw hardloopavontuur begint hier!

Start vandaag nog met de trainingsbegeleiding van hardlopen.nl. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel door middel van hardloopschema’s, core- en krachtoefeningen, audiobegeleiding (Running Coach) en maandelijkse challenges.

Sluit je aan