Evenement aanmelden

Mooi dat je voor je organisatie jullie hardloopevenementen een plek wil geven op de hardloopkalender. Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je de juiste inlogrechten?

Het beheer van hardloopevenementen is ondergebracht in het CRM systeem van de Atletiekunie, Volta. Om toegang te krijgen, heb je inlogrechten nodig voor Volta. Als je organisatie bekend is bij de Atletiekunie, dan kan de secretaris van je club of organisatie je de juiste rechten geven.

Is je club of organisatie niet aangesloten bij de Atletiekunie en hebben jullie niet eerder evenementen aangemaakt voor de kalender? Meld je organisatie of club dan eerst aan via onderstaande button.

Inloggen omgeving Volta

Als je de juiste inlogrechten hebt en je account is geactiveerd dan kun je evenementen beheren voor de hardloopkalender door hier in te loggen. Let op je komt in de oranje Volta omgeving van de Atletiekunie terecht en blijft niet in de hardlopen.nl omgeving.

Algemene voorwaarden

Hier vind je de algemene voorwaarden voor het aanmelden van aanbod voor de hardloopkalender.

Evenementen beheren

In onderstaande handleidingen leggen we je uit hoe het aanmaken, wijzigen en verwijderen van hardloopevenementen werkt in Volta alsook hoe jij als organisatie gebruikers kunt toevoegen.

Downloads

Instructie Evenement aanmaken Download
Instructie beheerder toevoegen Download
Instructie organisatie aanmelden Download