Voeding

Powered by Jumbo Foodcoach

Voor een hardloper is voeding belangrijk om optimaal te kunnen presteren. Zonder de juiste brandstof en bouwstenen is het moeilijk om het beste in jezelf naar boven te halen. Maar weet jij wat je lichaam voor, tijdens en na het rennen exact nodig heeft?

Samen met Jumbo Foodcoach hebben wij voor jou 7 stappen geformuleerd die je gaan helpen om je eetroutine te optimaliseren. Kleine praktische stappen die een groot verschil kunnen maken. Op weg naar een gezondere leefstijl en nog meer fijne hardloopkilometers. Alle stappen via de mail ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers en hockeyers.

Maak een sport van lekker eten

Ontdek Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, makkelijke en gevarieerde recepten!

App Store Google Play

Vraag de expert

Stel jouw vraag aan onze voedingsdeskundige

Heb jij een persoonlijke vraag op het gebied van voeding en merk je dat je er zelf niet uitkomt? Stel jouw vraag aan onze voedingsdeskundige en laat je adviseren.

Stel jouw vraag