Voor organisatoren

Hardlopen.nl trekt jaarlijks bijna 1 miljoen unieke bezoekers. Op hardlopen.nl publiceren we de hardloopkalender en geven we cursus en clinic aanbod van loopgroepen, clubs en evenementorganisatoren een podium. 

Wil jij dat jullie evenement, cursus of clinic zichtbaar is voor een groot hardlooppubliek? Meld dat je evenement aan op de hardloopkalender of cursus of clinic aanbod aan op de Zoek & Boek pagina. Hieronder vind je meer informatie. 

Bekijk de voordelen die de Atletiekunie jouw stichting of organisatie kan bieden. Aansluiten als evenement bij de Atletiekunie

Atletiekclubs kiezen er regelmatig voor hun loopevenement(en) onder te brengen in aparte stichtingen. Zelfstandige organisaties die geen binding met een club hebben, zijn uiteraard juridisch beter beschermd in een stichtingsvorm dan zonder stichtingsvorm. Voor deze stichtingen en organisaties heeft de Atletiekunie een buitengewoon lidmaatschap.

Meer info over het buitengewoon lidmaatschap
SPARK 20220925 1502 CPC 6672

Vergroot je zichtbaarheid Promoot jouw product of evenement

Met meer dan 15.000 artikelen én de grootste hardloopkalender van Nederland de plek voor hardlopend Nederland. Wil je promotie maken voor je evenement óf merk, dat kan via hardlopen.nl. 

Bekijk de advertentie mogelijkheden
Alpe d Huez

Vier keer per jaar verstuurt de Atletiekunie de nieuwsbrief hardloopevenementen met tips, nieuwtjes en kennisitems over en voor hardloopevenementen. Wil je op de hoogte lijven van deze nieuwtjes? Meld je dan hieronder aan!