Lid worden

Bereik je hardloopdoel met hardlopen.nl

Bereik je hardloopdoel!

Start vandaag nog met de trainingsbegeleiding van hardlopen.nl. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel door middel van hardloopschema’s, core- en krachtoefeningen, audiobegeleiding (Running Coach) en jaarlijkse challenges.

Deze trainingsprogramma's zijn opgesteld door gekwalificeerde Atletiekunie trainers. Onze hardloopcoaches en experts staan via WhatsApp en mail voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Train zo vaak als én wanneer jij wilt. Het hardlopen.nl lidmaatschap is een trainingsprogramma dat past bij jouw agenda en hardloopdoel!

Hardloopbegeleiding
voor slechts

39,95
per jaar
 • 40+ hardloopschema’s
 • Tweewekelijkse nieuwsbrief
 • Challenges
 • Running Coach audiobegeleiding
 • Core- en krachtoefeningen
 • Persoonlijk advies van onze experts
 • Ledenvoordeel (o.a. Zoek & Boek)
 • Hardlopen.nl welkomstpakket t.w.v. 20 euro
Sluit je nu aan!

Jouw hardloopavontuur begint hier!

Wat jouw doel ook is, wij helpen je om het met plezier te bereiken en daarbij altijd het beste uit jezelf te halen. We zijn geboeid door hardlopers en nieuwsgierig naar jouw avonturen van start tot finish. Loop jij ook mee?

Sluit je aan
400+ Evenementen op de kalender
350+ Aangesloten hardloopclubs
3400+ Hardlopen.nl clubleden
50000+ Aangevraagde schema's

Kies een trainingsvorm die bij jou past Verschillende trainingsvormen

De ene hardloper volgt graag een hardloopschema, terwijl de andere loper meer houdt van audio coaching. Jij kiest hoe jij begeleid wilt worden richting jouw hardloopdoel.

Heb je even rust en niet perse een hardloopdoel, maar train je toch graag door? Dan zijn onze jaarlijkse challenges (incl. win-acties) leuk om aan deel te nemen of ga je aan de slag met spierversterkende core- en krachtoefeningen voor thuis.

Hardlopen Algemeen 21

Stel je vragen en laat je coachen Begeleiding van onze coaches en experts

Je traint zelfstandig waar en wanneer het jou uitkomt. Je stelt dus iedere week zelf jouw trainingsprogramma samen. Heb je vragen over je trainingsopbouw, looptechniek of opkomende blessure? Of bijvoorbeeld over voeding of gear? Dan staan onze hardloopcoaches en experts via WhatsApp of mail voor jou klaar!

Profiteer van de leuke extra's Ledenvoordeel

Als lid van hardlopen.nl profiteer je daarnaast van allerlei andere leuke voordelen.

 • Ontvang een hardlopen.nl welkomstpakket ter waarde van 20,- (met o.a. een ASCIS hardlopen.nl shirt)
 • Download het E-book Looptechniek
 • Profiteer van aantrekkelijke ledenvoordeel en kortingen bij onze partners
Hardlopen Algemeen 09

Start vandaag nog met je eerste training

Word lid van hardlopen.nl

 • Train zo vaak als én wanneer jij wilt
 • Bepaal zelf waar je gaat trainen
 • Past bij jouw agenda en hardloopdoel
Sluit je aan

Reviews

Ideaal voor marathonvoorbereiding

Hardlopen.nl geeft mij veel praktische informatie en tips. Met name voor het lopen van marathons haal ik veel informatie...

Hardlopen.nl geeft mij veel praktische informatie en tips. Met name voor het lopen van marathons haal ik veel informatie op!

Lees verder
I
Ineke Lid van Hardlopen.nl

Vertrouwen in mijn lichaam is terug!

Ik had een persoonlijke vraag gesteld aan een van de hardlopen.nl experts. Mirjam Steunbrink gaf mij weer vertrouwen in ...

Ik had een persoonlijke vraag gesteld aan een van de hardlopen.nl experts. Mirjam Steunbrink gaf mij weer vertrouwen in mijn lichaam. Nu kan ik weer lekker hardlopen.

Lees verder
T
Tiny Lid van Hardlopen.nl

Begeleiding via de Running Coach

Ik maak het meest gebruik van de hardloopschema's en de Running Coach. De schema’s ondersteunen me in een goede opbouw o...

Ik maak het meest gebruik van de hardloopschema's en de Running Coach. De schema’s ondersteunen me in een goede opbouw om mijn doelen te halen en ik maak gebruik van de Running Coach omdat ik het heel aangenaam vind om via mijn oortjes instructies te krijgen, zodat ik tijdens het rennen alleen maar met mijn techniek hoef bezig te houden en kan genieten van de omgeving.

Lees verder
R
Raquel Lid van Hardlopen.nl