Begeleiding

Jouw hardloop avontuur begint hier! Goed dat je er bent.

Want samen stippelen we de meest geschikte route uit om jouw hardloopdoel te bereiken. Wat jouw doel ook is, wij geven je dat extra zetje in de rug. Alles om jou het beste uit jezelf naar boven te laten halen. We hebben hier slimme hulpmiddelen verzameld die jou verder brengen. Je doet het niet alleen.

Zoek een club Clubs

Hardlopen kan prima solo, maar dat is niet altijd makkelijk. Zeker in het begin. Motivatie, inspiratie, tips en gezelligheid van een groep helpen je hardlopen langer vol te houden. En nog belangrijker: samen lopen zorgt voor plezier.

Zoek een club

Train met onze Hardloopschema's

Effectief, verantwoord én met meer plezier hardlopen? Dat doe je met deze trainingsschema’s: opbouwen naar een afstand, sneller worden of op niveau blijven.

Bekijk de schema’s

Word sterker met Oefeningen

Sneller worden en je looptechniek verbeteren? Dát kan met deze instructievideo’s. De oefeningen helpen je om blessurevrij te blijven en sterker te worden.

Bekijk de oefeningen

Loop samen met de Running Coach

Loop je liever alleen maar wel met de juiste begeleiding? Ga meteen aan de slag met onze Running Coach audiotrainingen. Hiermee bouw je slim en verantwoord op en krijg je handige tips.

Ontdek de Running Coach

Persoonlijk advies Vraag de expert

Vragen stellen aan onze experts? Dat kan! Je ontvangt persoonlijk advies van onze diëtist, sportarts, fysiotherapeut of trainer.

Vraag de expert

E-book Looptechniek

In het e-book Looptechniek geeft hardlooptrainer Wim Schoots antwoord op de vraag hoe jij zelf jouw looptechniek kan gaan verbeteren. Van praktische tips om je armbeweging te optimaliseren tot de uitleg van een juiste voetplaatsing.

E-book looptechniek