Begeleiding

Jouw hardloop avontuur begint hier! Goed dat je er bent.

Want samen stippelen we de meest geschikte route uit om jouw hardloopdoel te bereiken. Wat jouw doel ook is, wij geven je dat extra zetje in de rug. Alles om jou het beste uit jezelf naar boven te laten halen. We hebben hier slimme hulpmiddelen verzameld die jou verder brengen. Je doet het niet alleen.

Zoek een club Clubs

Hardlopen kan prima solo, maar dat is niet altijd makkelijk. Zeker in het begin. Motivatie, inspiratie, tips en gezelligheid van een groep helpen je hardlopen langer vol te houden. En nog belangrijker: samen lopen zorgt voor plezier.

Zoek een club
ZoekenBoek

Overzicht van hardloopaanbod Zoek & Boek

Een cursus om te beginnen met hardlopen, een begeleidingstraject richting je eerste marathon of een keer een middag aan jouw looptechniek werken? Geen hardloper is hetzelfde. Het Zoek & Boek maakt alle mogelijkheden voor jou als hardloper op het gebied van cursussen, clinics, fysieke testen en kennissessies zichtbaar.

Bekijk aanbod
ZoekenBoek

Zeven simpele stappen Voeding

Voor een hardloper is voeding belangrijk om optimaal te kunnen presteren. Zonder de juiste brandstof en bouwstenen is het moeilijk om het beste in jezelf naar boven te halen. Maar weet jij wat je lichaam voor, tijdens en na het rennen exact nodig heeft?

Bekijk de stappen
Jumbo Foodcoach app

Hier begint jouw hardloopavontuur Beginnen met hardlopen

Denk jij aan fitter worden en lekker bewegen? Alleen weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij loodsen je over die lastige drempels heen en bieden je een advies op maat. Past een digitale vorm van begeleiding goed bij jou? Of misschien heb jij juist loopmaatjes en een trainer nodig?

Bekijk manieren om te starten
Header

Train met onze Hardloopschema's

Effectief, verantwoord én met meer plezier hardlopen? Dat doe je met deze trainingsschema’s: opbouwen naar een afstand, sneller worden of op niveau blijven.

Bekijk de schema’s
Hardloopschema's

Word sterker met Oefeningen

Sneller worden en je looptechniek verbeteren? Dát kan met deze instructievideo’s. De oefeningen helpen je om blessurevrij te blijven en sterker te worden.

Bekijk de oefeningen
Oefeningen