Energie rondom het sportmoment

Powered by

Voor een goede voorbereiding is het goed om te weten hoeveel energie je met een bepaalde training gebruikt en wanneer je je lichaam tijdens het sporten van nieuwe energie moet voorzien. In deze stap helpen we om je eetroutine te optimaliseren.

Een klotsende buik, steken in de zij en het gevoel hebben dat er een baksteen in je maag ligt. Deze klachten kan je niet gebruiken als je net lekker aan het hardlopen bent. Om een deel van de klachten te voorkomen is timing van groots belang.

Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers en hockeyers.

Voedingstip Altijd een volle tank

Hoeveel moet je eten voordat je gaat hardlopen? En wanneer kan je lichaam tijdens het lopen wel wat nieuwe energie gebruiken? Alleen als je lichaam van de juiste hoeveelheid en type brandstoffen is voorzien, kan je optimaal presteren.

Lees meer

Koolhydraten Voldoende energie

Wanneer je gaat hardlopen, wil je voldoende energie hebben. Die energie haalt je lichaam onder andere uit koolhydraten. Deze worden beperkt opgeslagen in je spieren en lever. Het is dus belangrijk dat deze voorraden goed gevuld zijn voordat je gaat rennen.

Lees meer

Maak een sport van lekker eten

Ontdek Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, makkelijke en gevarieerde recepten!

App Store Google Play
Powered by Jumbo Foodcoach