Eetpatroon

Powered by The Athlete's FoodCoach

Hoe meer je loopt, hoe belangrijker de juiste voeding is. Niet alleen over het soort maaltijden valt wat te zeggen, ook over de timing daarvan. In deze stap helpen we je in de zoektocht om jouw ideale eetpatroon te ontdekken.

De meesten van ons eten dagelijks drie hoofdmaaltijden. Weet jij wat je eet gedurende de dag? De The Athlete's FoodCoach app is een handig hulpmiddel om jouw ideale eetpatroon te achterhalen. Door middel van een persoonlijk voedingsplan weet je voortaan precies wat je lichaam nodig heeft.

The Athlete's FoodCoach

Fuel your dreams, tune your nutrition. The Athlete's FoodCoach helpt je met een persoonlijk adaptief voedingsplan om je sportdroom waar te maken. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers, voetballers en hockeyers.

Voedingstip Eet op het juiste moment

Terwijl jij hardloopt, breekt je lichaam spieren af. Dat is niet erg, als je zorgt dat je ze op een ander moment weer opbouwt. Dat doe je onder meer door de juiste voeding op de juiste momenten verspreid over de dag te nemen.

Lees meer
Volledig eetpatroon

Eetpatroon Verspreid over de dag

Niet alleen rondom je training is het belangrijk dat je de juiste voeding binnenkrijgt. Omdat de afbraak en opbouw van je spieren een voortdurend proces is, is het belangrijk om je lichaam de hele dag van de juiste bouwstenen te voorzien.

Lees meer
Pasta

Gezond en lekker! Tussendoortjes

De meeste mensen hebben voldoende aan drie hoofdmaaltijden per dag en hoeven niets tussendoor te eten. Maar als hardloper gebruik je meer energie en kun je een tussendoortje soms goed gebruiken.

Lees meer
Tussendoortje

Plantaardige eiwitten Voeding voor de vegetarische hardloper

Wanneer je als hardloper alleen plantaardige eiwitten eet, is het belangrijk dat je het complete pakket aan aminozuren binnenkrijgt, zodat er geen tekorten ontstaan. Maar hoe doe je dat?

Lees meer
Noten

Avondloper Timing van maaltijden

Twijfel jij weleens wat je het beste kunt eten als je na je avondmaal gaat hardlopen?

Lees meer
Avondloper

Maak een sport van lekker eten

Ontdek The Athlete's FoodCoach

The Athlete's FoodCoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten.

Meer informatie
Powered by The Athlete's FoodCoach