Herstel

Powered by The Athlete's FoodCoach

Elke training vraagt een inspanning van je lichaam. Als je vandaag traint, kun je morgen niet gelijk eenzelfde inspanning leveren. Dat is heel normaal, laat je daardoor zeker niet ontmoedigen. In deze stap helpen we je om zo goed mogelijk te herstellen.

Zorg jij voor voldoende herstel na je training? Eiwitten zijn enorm belangrijk voor herstel en het in stand houden van de hoeveelheid spiermassa. Niet alleen de hoeveelheid eiwitten die je neemt maar ook de timing hiervan is van belang.

The Athlete's FoodCoach

Fuel your dreams, tune your nutrition. The Athlete's FoodCoach helpt je met een persoonlijk adaptief voedingsplan om je sportdroom waar te maken. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers, voetballers en hockeyers.

Voedingstip Aandacht voor herstel

Tijdens het hardlopen doe je een beroep op je lichaam. Je daagt jezelf uit en verlegt grenzen. Je gebruikt allerlei brandstoffen die je na afloop weer moet aanvullen. Alleen dan boek je over een langere periode progressie.

Lees meer
Herstel

Spreiden, spreiden, spreiden Eiwitten

Omdat het afbreken en opbouwen van spieren een proces is dat de hele dag doorgaat, is het belangrijk dat je je lichaam ook de hele dag van voldoende eiwitten voorziet.

Lees meer
Eiwitten

Skyr met blauwe bessen en muesli Recept voor na het hardlopen

Ontdek dit lekkere recept voor na het hardlopen en help je lichaam een handje met herstellen van je training!

Lees meer
Skyr

Na het hardlopen Het belang van koolhydraten voor je herstel

Wat voor voeding je lichaam na een hardlooptraining nodig heeft, is afhankelijk van de intensiteit van de training. Heb je rustig een rondje uitgelopen, dan heb je je koolhydraatvoorraden amper aangesproken en is er geen sprake van spierschade.

Lees meer
Pasta

Maak een sport van lekker eten

Ontdek The Athlete's FoodCoach

The Athlete's FoodCoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, makkelijke en gevarieerde recepten!

App Store Google Play
Powered by The Athlete's FoodCoach