Weerstand

Powered by The Athlete's FoodCoach

Door te variëren in je productkeuzes zorg je ervoor dat je diverse voedingsstoffen binnenkrijgt. Op deze manier kun jij je lichaam in alle behoeftes voorzien. Dit draagt bij aan een goede weerstand waardoor je lichaam beter in staat is om ziekmakers aan te pakken. In deze stap helpen we je op weg om voldoende weerstand op te bouwen.

Het immuunsysteem beschermt je tegen allerlei virussen, bacteriën, ziekten en houd je weerstand op peil, maar verzwakt als je veel en intensief sport en niet goed eet. Door gezond te eten, genoeg te slapen, weinig stress en regelmatig te bewegen blijft je weerstand zo hoog mogelijk.

The Athlete's FoodCoach

Fuel your dreams, tune your nutrition. The Athlete's FoodCoach helpt je met een persoonlijk adaptief voedingsplan om je sportdroom waar te maken. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers, voetballers en hockeyers.

Voedingstip Immuunsysteem

Gezond en gevarieerd eten is niet alleen makkelijk en leuk. Het is ook belangrijk om je immuunsysteem op orde te houden. Daardoor ben je beter bestand tegen virussen, ziekten en bacteriën. Eet je ongezond? Dan is immuunsysteem minder sterk en heb je een lagere weerstand.

Lees meer
Variatie

Gevarieerde voeding Beter presteren

Gezonde en gevarieerde voeding kan je, naast voldoende slaap, ontspanning en beweging, helpen om je immuunsysteem op orde te houden. Wissel af tussen verschillende groenten, fruit, zuivel en vegetarische, vlees- of visgerechten. Dat is niet alleen gezond, maar ook lekker.

Lees meer
Immuunsysteem

Nuttige bacteriën Gezonde darmflora

Je kunt de bacteriën onderverdelen in nuttige en schadelijke bacteriën. Bij een gezonde darmflora, de verzamelnaam voor alle bacteriën die in je maagdarmstelstel leven, zijn de nuttige en schadelijke bacteriën in evenwicht.

Lees meer
Fruit

Maak een sport van lekker eten

Ontdek The Athlete's FoodCoach

The Athlete's FoodCoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, makkelijke en gevarieerde recepten!

App Store Google Play
Powered by The Athlete's FoodCoach