Boodschappen

Powered by Jumbo Foodcoach

Wist je dat een gemiddelde supermarkt maar liefst 15.000 producten in de schappen heeft liggen? Niet gek dat je dan te maken krijgt met keuzestress. In deze stap helpen we je om je boodschappenlijstje hardloper proof te maken.

En wat blijkt: gemiddeld maak je gebruik van slechts 150 producten. Jumbo Foodcoach helpt je slim en makkelijk boodschappen te doen. Dat wil toch iedereen?

Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers en hockeyers.

Voedingstip Eenvoudig en snel

Met Jumbo Foodcoach doe je je boodschappen makkelijk en snel. Aan de hand van jouw recepten, maakt de app een boodschappenlijstje.

Lees meer

How to? Verpakkingen lezen

Heb je dat ook weleens: dat je in de supermarkt staat en een verpakking leest, maar niet precies weet waar je moet kijken? Wij helpen je met het leren lezen van een verpakking van een product. Er staat namelijk een heleboel nuttige informatie op.

Lees meer

Voedingsadvies Plan je eigen recepten

Hoe kan je nog beter presteren met je eigen recepten? Met behulp van Jumbo Foodcoach tover je jouw alledaagse recepten om tot de perfecte sportmaaltijd.

How to? Zo maak je van restjes de ideale sportmaaltijd!

De kans is groot dat je het weleens hebt meegemaakt: na het koken, heb je eten over. Een stuk paprika, halve pak yoghurt of pasta. Gooi de restjes vooral niet weg, maar wees creatief en maak er jouw nieuwe ideale sportmaaltijd van.

Lees meer

Maak een sport van lekker eten

Ontdek Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten.

Meer informatie
Powered by Jumbo Foodcoach