Boodschappen

Powered by The Athlete's FoodCoach

Wist je dat een gemiddelde supermarkt maar liefst 15.000 producten in de schappen heeft liggen? Niet gek dat je dan te maken krijgt met keuzestress. In deze stap helpen we je om je boodschappenlijstje hardloper proof te maken.

En wat blijkt: gemiddeld maak je gebruik van slechts 150 producten.The Athlete's FoodCoach helpt je slim en makkelijk boodschappen te doen. Dat wil toch iedereen?

The Athlete's FoodCoach

Fuel your dreams, tune your nutrition. The Athlete's FoodCoach helpt je met een persoonlijk adaptief voedingsplan om je sportdroom waar te maken. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers, voetballers en hockeyers.

Voedingstip Eenvoudig en snel

Met The Athlete's FoodCoach doe je je boodschappen makkelijk en snel. Aan de hand van jouw recepten, maakt de app een boodschappenlijstje.

Lees meer
Boodschappen

How to? Verpakkingen lezen

Heb je dat ook weleens: dat je in de supermarkt staat en een verpakking leest, maar niet precies weet waar je moet kijken? Wij helpen je met het leren lezen van een verpakking van een product. Er staat namelijk een heleboel nuttige informatie op.

Lees meer
Verpakkingen

How to? Zo maak je van restjes de ideale sportmaaltijd!

De kans is groot dat je het weleens hebt meegemaakt: na het koken, heb je eten over. Een stuk paprika, halve pak yoghurt of pasta. Gooi de restjes vooral niet weg, maar wees creatief en maak er jouw nieuwe ideale sportmaaltijd van.

Lees meer
Restjes

Maak een sport van lekker eten

Ontdek The Athlete's FoodCoach

The Athlete's FoodCoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten.

Meer informatie
Powered by The Athlete's FoodCoach