Drinken

Powered by The Athlete's FoodCoach

Tijdens het hardlopen verlies je veel vocht. Wil je goed kunnen trainen, kijk dan eens bewust naar hoeveel en wanneer je drinkt. In deze stap helpen we je op weg om je drinkroutine te perfectioneren.

Hoeveel vocht je precies nodig hebt hangt af van je leeftijd, de temperatuur, de inspanning, het eten en de gezondheidstoestand. De beste manier om te weten of je voldoende vocht hebt binnengekregen, is door regelmatig het gewicht te controleren (elke ochtend). Als dit gewicht op een bepaalde ochtend opeens afwijkt dan is dit een indicatie van te weinig vocht of juist teveel.

The Athlete's FoodCoach

Fuel your dreams, tune your nutrition. The Athlete's FoodCoach helpt je met een persoonlijk adaptief voedingsplan om je sportdroom waar te maken. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers, voetballers en hockeyers.

Voedingstip Drink voldoende

Het is best moeilijk om tot op de milliliter nauwkeurig in te schatten hoeveel je voor, tijdens en na het hardlopen moet drinken. Toch zijn er een aantal handige tips en tricks. Wij hebben er vijf voor je op een rij gezet.

Lees meer
Drinken Koffie

Vocht aanvullen Drinken onderweg

Pak je die grote slok water wel of niet? Hoeveel je tijdens het hardlopen moet drinken, is voor iedereen anders. Dat komt doordat de een meer vocht verliest dan de ander.

Lees meer
Drinken tijdens

Hypotone, isotone en hypertone sportdrank Hoe kies ik de juiste sportdrank?

Sportdranken kun je in drie typen onderscheiden: hypotone sportdranken, isotone sportdranken en hypertone sportdranken. Hoe weet je nou welke jij het best kunt kiezen?

Lees meer
Sportdrank

Maak een sport van lekker eten

Ontdek The Athlete's FoodCoach

The Athlete's FoodCoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten.

Meer informatie
Powered by The Athlete's FoodCoach