Energiebalans

Powered by Jumbo Foodcoach

Voor hardlopen heb je energie nodig en als je een flink stuk gaat lopen raakt de energievoorraad snel op. Voor een goede voorbereiding is het goed om te weten hoeveel energie je met een bepaalde training verbruikt en hoeveel je dus moet eten en drinken om de inspanning aan te kunnen. In deze stap helpen we je om je energiebalans te managen.

Twijfel jij weleens of je voor of na het sporten te veel of te weinig hebt gegeten? De Jumbo Foodcoach app helpt je om je energiebalans te managen, waardoor je optimaal kunt presteren en sneller herstellen.

Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers en hockeyers.

Voedingstip Een goede energiebalans

Een goede energiebalans betekent dat je evenveel energie gebruikt als dat je inneemt. Zo blijf je op een stabiel gewicht. Ook zorgt een goede energiebalans ervoor dat je voldoende energie hebt tijdens het hardlopen, herstel je sneller en verlaag je de kans op blessures.

Lees meer
Hoeveelheid

Voedingstip Blijf op gewicht

Krijg je meer energie binnen dan je gebruikt, dan kom je aan. Gebruik je meer dan dat je eet, dan val je af. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Al is het nog niet zo eenvoudig om precies te weten hoeveel energie je per dag gebruikt.

Lees meer
Gewicht

Maak een sport van lekker eten

Ontdek Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten.

Meer informatie
Powered by Jumbo Foodcoach