Doelstelling

5 km hardlopen

Of het nu je eerste 5 kilometer wordt of dat je rustig op wilt bouwen na een blessure, dit kun jij en dit doel ga jij halen. Natuurlijk helpen we jou daarbij.

Vijf kilometer aan een stuk hardlopen; dat komt neer op ongeveer een half uur aaneengesloten in beweging zijn. Wij doen ons best om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw ambitie. Op deze pagina hebben we tips, adviezen, schema’s en artikelen voor jou gebundeld. Alles op één plek om ervoor te zorgen dat jij goed en verantwoord gaat en blijft hardlopen.

Donia (27)

Donia (27)

Is in 2020 weer begonnen met hardlopen

“Sinds een paar maanden ben ik weer begonnen met hardlopen. Fit en gezond blijven, is voor mij de belangrijkste reden. Hoewel ik soms moeite heb de deur uit te gaan, ben ik achteraf altijd blij als ik ben geweest. Binnenkort hoop ik een 5KM aan één stuk te kunnen lopen.”

Hardloopschema

Trainen voor een bepaalde afstand is niet te doen zonder een hardloopschema. Hardlopen.nl heeft in samenwerking met expert Rob Veer een ruim aanbod aan schema’s ontwikkeld. Kies het schema dat bij jou past en de training kan beginnen!

Rustig aan naar de vijf!
Van drie naar vijf in twaalf weken!
In 1 stap naar de vijf!

5 km Running Coach

Loop je liever alleen, maar wel met de juiste begeleiding? Ga dan aan de slag met onze Running Coach audiotrainingen. Met deze trainingen bouw je slim en verantwoord op en krijg je handige tips. De digitale coach geeft jou tijdens het hardlopen aanwijzingen. Deze coach helpt je door moeilijke momenten heen en voorkomt tegelijkertijd dat je jezelf overbelast.

Klik hier voor de 5km Running Coach
RunningCoach5KM

Lid worden

Jouw hardloopavontuur begint hier!

Start vandaag nog met de trainingsbegeleiding van hardlopen.nl. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel door middel van hardloopschema’s, core- en krachtoefeningen, audiobegeleiding (Running Coach) en maandelijkse challenges.

Sluit je aan