Doelstelling

10 km hardlopen

Je loopt al met een behoorlijke regelmaat en draait je hand niet om voor een halfuur achter elkaar hardlopen. Tijd om die tien kilometer aan te tikken. Toch?

Tien kilometer is de meest gekozen afstand op een loopevenement. Wij doen ons best om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw ambitie. Alles op één plek om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid en op een verantwoorde manier (weer) die tien kilometer in de benen krijgt.

Joost (30)

Joost (30)

Loopt het liefst in de ochtend

''Ik vind het heerlijk om tijdens het lopen de omgeving in mij op te nemen. Ik loop altijd zonder muziek, dan hoor en zie je van alles. Ik geniet van de vogels, weilanden en het lopen in de natuur. Langer dan een uur achter elkaar ren ik liever niet, dan gaat de lol er voor mij een beetje vanaf.''

Hardloopschema

Trainen voor een bepaalde afstand is niet te doen zonder een hardloopschema. Hardlopen.nl heeft in samenwerking met expert Rob Veer een ruim aanbod aan schema’s ontwikkeld. Kies het schema dat bij jou past of bekijk het gehele aanbod. De training kan beginnen!

Rustig opbouwen naar de 10
Binnen 6 weken naar de 10
Lekker trainen voor de tien

10 km Running Coach

Loop je liever alleen, maar wel met de juiste begeleiding? Ga dan aan de slag met onze Running Coach audiotrainingen. Met deze trainingen bouw je slim en verantwoord op en krijg je handige tips. De digitale coach geeft jou tijdens het hardlopen aanwijzingen. Deze coach helpt je door moeilijke momenten heen en voorkomt tegelijkertijd dat je jezelf overbelast.

Klik hier voor de 10 km Running Coach
Running Coach_3KM

Lid worden

Jouw hardloopavontuur begint hier!

Start vandaag nog met de trainingsbegeleiding van hardlopen.nl. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel door middel van hardloopschema’s, core- en krachtoefeningen, audiobegeleiding (Running Coach) en maandelijkse challenges.

Sluit je aan!