Doelstelling

Een halve marathon lopen

Wil je die tien kilometer, die je inmiddels al aardig onder de knie hebt, uitbreiden naar een halve marathon? Ga ervoor! Wij helpen je op weg.

Een halve marathon is niet niks! Je loopt nu minstens een paar keer week hard, jouw rondes duren wel een uur tot anderhalf en je hebt een gezonde motivatie om aan deze halve marathon te beginnen. Toch leven er misschien nog vragen of zoek je bijvoorbeeld een goed trainingsschema. Wij doen ons best om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw ambitie. Op deze pagina hebben we tips, adviezen, schema’s en artikelen voor jou gebundeld. Alles op één plek om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid en op een verantwoorde manier de halve marathon gaat lopen.

Jeroen (27)

Jeroen (27)

Traint voor zijn eerste halve marathon

''Mijn pa liep altijd halve marathons, dat leek mij ook wel wat. De ene periode loop ik meer dan de andere, maar binnenkort is het eindelijk zover en wil ik mijn eerste halve marathon lopen. Het motiveert me echt om naar een doel toe te werken.''

Hardloopschema

Trainen voor een bepaalde afstand is niet te doen zonder een hardloopschema. Hardlopen.nl heeft in samenwerking met expert Rob Veer een ruim aanbod aan schema’s ontwikkeld. Kies het schema dat bij jou past en de training kan beginnen!

Op naar de 15 kilometer
Een halve marathon: ga ervoor!

Lid worden

Jouw hardloopavontuur begint hier!

Start vandaag nog met de trainingsbegeleiding van hardlopen.nl. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel door middel van hardloopschema’s, core- en krachtoefeningen, audiobegeleiding (Running Coach) en maandelijkse challenges.

Sluit je aan!