Wat eet ik gedurende een dag?

In samenwerking met Jumbo Foodcoach
Zondag, 27 december 2020
Wat eet ik gedurende een dag?
© Lenna Omrani

Je kunt je lichaam vergelijken met een machine die de hele dag draait. Zonder dat je het misschien door hebt, breekt je lichaam je spieren af en bouwt ze ook weer op. Tijdens het hardlopen breek je meer spieren af dan dat je opbouwt. Hoe beter je herstelt hoe sneller je je spieren ook weer opbouwt.

Maar niet alleen rondom je training is het belangrijk dat je de juiste voeding binnenkrijgt. Omdat de afbraak en opbouw van je spieren een voortdurend proces is, is het belangrijk om je lichaam de hele dag van de juiste bouwstenen te voorzien. Ook op een rustdag. Wist je bijvoorbeeld dat je ontbijt de volgende ochtend net zo belangrijk is als het eetmoment voor of na een training?

Alleen wanneer je voor een langere periode de juiste voeding binnenkrijgt, kun je op de lange termijn beter presteren en je eigen doelen behalen. Of dat nu is om sneller te worden of een betere conditie op te bouwen, dat is voor iedereen persoonlijk.

Je persoonlijke voedingsplan van Jumbo Foodcoach is de rode draad om je doelen sneller te bereiken en maakt gezond eten leuker en makkelijker. Op de juiste momenten krijg je de juiste voeding binnen en je kiest uit 600 unieke topsportrecepten of kan je eigen favoriete maaltijd omtoveren tot je succesmaaltijd.

Jumbo Foodcoach Eten
Logo Jumbo Foodcoach
In samenwerking met

Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers en hockeyers.