Doelstelling

Sneller leren lopen

Met je conditie zit het wel goed maar je bent op zoek naar een efficiënte looptechniek en trainingsschema’s om sneller te worden.

Moet ik interval trainingen gaan doen of juist vaker trainen in de week? Een sporthorloge aanschaffen dat mijn tijden en hartslag meet? Een boel vragen waar je wellicht mee rondloopt als je sneller wilt leren hardlopen. Wij begrijpen dat en hebben ons best gedaan om ze voor je te beantwoorden en je zo goed mogelijk te begeleiden. Op deze pagina hebben we tips, adviezen, schema’s en artikelen voor jou gebundeld. Alles op één plek om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid van start gaat. Voor extra ondersteuning kun je terecht bij een club in de buurt.


Bruno (33)

Bruno (33)

Doet al zijn hele leven fanatiek aan sport

“Voordat ik begon met hardlopen deed ik op vrij hoog niveau aan waterpolo, honkbal en softbal. Dat competitieve heb ik ook in het lopen. Elke keer dat ik loop, wil ik sneller zijn dan de keer daarvoor. Ik wil mezelf continu verbeteren. Die uitdaging vind ik vooral leuk.”

Hardloopschema

Sneller worden op een bepaalde afstand is een mooie uitdaging. Om jou te helpen bij het bereiken van dit doel hebben wij verschillende hardloopschema's klaarstaan. Kies het schema dat bij jou past!

In 12 weken sneller worden
Vol gas op de tien

Jouw hardloopavontuur begint hier!

Lid worden

Start vandaag nog met de trainingsbegeleiding van hardlopen.nl. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel door middel van hardloopschema’s, core- en krachtoefeningen, audiobegeleiding (Running Coach) en maandelijkse challenges.

Sluit je aan