Doelstelling

Hardlopen om af te vallen

Zou je wel wat kilo’s kwijt willen? Om bijvoorbeeld nét wat lekkerder in je vel te zitten? Als jouw doel afvallen is, kan hardlopen heel motiverend werken.

Dat bewegen, en hardlopen in het bijzonder, goed is voor je lijf is algemeen bekend. Een specifiek doel als afvallen vergt wel wat extra aandacht, zeker omdat je dit verantwoord wilt aanpakken. Wij begrijpen dat en hebben ons best gedaan om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Hier hebben we tips, adviezen, schema’s en artikelen voor jou gebundeld. Alles op één plek om ervoor te zorgen dat jij die overtollige kilo’s kwijtraakt en je lekker fit en gezond voelt. Voor extra ondersteuning kun je terecht bij een club in de buurt.

Jack (50)

Jack (50)

Is 12 kilo afgevallen

''Samen trainen en helemaal vanaf nul beginnen was precies wat ik nodig had. Yakult Start to Run gaf me een stok achter de deur. Het lukte mijzelf nooit alleen, trainen in een groep heeft enorm geholpen. Door de trainer en de groep heb ik er nu echt plezier in gekregen.''

Hardloopschema

Wij hebben verschillende hardloopschema's klaarstaan die jou helpen bij het behalen van je doel. Kies het schema dat bij jou past!

Rustig aan naar de drie
Rustig aan naar de vijf

Yakult Start To Run

Beginnen met hardlopen

Hardlopen hoef je niet te leren. Toch? Niets is minder waar en zeker voor diegenen die het hardlopen pas net gaan ontdekken. Samen met Yakult helpen wij beginnende hardlopers met hun eerste stappen.

Begin met hardlopen