7x recepten voor hardlopers

Zaterdag, 28 november 2020
7x recepten voor hardlopers
We weten allemaal hoe belangrijk het is om te variëren met eten. Maar nieuwe recepten bedenken is niet voor iedereen weggelegd. Wij delen graag een aantal recepten met je om de komende tijd uit te proberen!

Laat je verrassen door pindakaas!

Pindakaas, welk huishouden heeft geen pot in zijn kast staan? De meeste mensen zullen pindakaas zien als broodbeleg. Maar met pindakaas kun je veel meer! Om dat te ervaren delen wij vijf verrassende pindakaas recepten.

Bekijk hier het recept.

Bananenbrood

Bananen zijn echte energiebommetjes als tussendoortje voor, tijdens of na het hardlopen. Maar met bananen kun je veel meer dan ze zo opeten. Maak er bijvoorbeeld eens bananenbrood van: een brood dat bomvol nuttige bouwstoffen zit om je training goed door te komen.

Bekijk hier het recept.

Maak je eigen energiereep!

Een goede energiereep levert koolhydraten op een licht verteerbare manier en is laag in vetten en geraffineerde suikers. Er zijn diverse repen op de markt, maar je kunt ze ook eenvoudig en goedkoop zelf maken. Met dit recept voor appel-kaneelrepen bijvoorbeeld. Je hebt er niet eens een oven voor nodig!

Bekijk hier het recept.

Geitenkaaslasagne

Met deze heerlijke lasagne ovenschotel met spinazie en geitenkaas maak je iedereen blij. Helemaal niet ingewikkeld om te maken en oh zo lekker!

Bekijk hier het recept.

Zoete Rijstschotel

Ideaal voor tussen de middag, lekker en luchtig. Je kunt het gelijk opeten!

Bekijk hier het recept.

Zelf bananenijs maken

Hoe leuk is het om zelf ijs te maken?! Heerlijk als toetje of als tussendoortje.

Bekijk hier het recept.

4 tips voor een late night snack

Herken je dat? Het avondeten is nog amper verteerd, je ploft op de bank en ineens heb je de behoefte aan een lekkere snack. Deze snack-tips zijn ook nog enigszins verantwoord!

Bekijk hier het recept.

Recepten