Doelstelling

Een marathon lopen

De marathon: de heilige graal van het hardlopen. Een lifetime experience die je een herinnering voor het leven bezorgt. Wij gaan je helpen bij dit prachtige doel.

Fysiek en mentaal vergt een marathon veel van je en logischerwijs geeft daarom het finishen je zelfvertrouwen een enorme boost. Toch leven er ongetwijfeld nog vragen, zoek je een goed trainingsschema en wil je weten hoe het zit met bijvoorbeeld voeding. Wij doen ons best om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw ambitie. Op deze pagina hebben we tips, adviezen, schema’s en artikelen gebundeld. Alles op één plek om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid aan de start staat en op een verantwoorde manier die marathon gaat lopen.

Ivo (38)

Ivo (38)

Werkt het liefst naar een doel toe

“Ik word onrustig als ik niet sport. Ik begon zo’n 15 jaar geleden met hardlopen en combineer het tegenwoordig met zwemmen, fietsen, krachtsport, vechtsport en skeeleren. Fanatiek ben ik zeker. Ik kijk altijd of ik mezelf kan verbeteren en train om sneller te worden.’’

Hardloopschema

Trainen voor een bepaalde afstand is niet te doen zonder een hardloopschema. Hardlopen.nl heeft in samenwerking met expert Rob Veer een ruim aanbod aan schema’s ontwikkeld. Kies het schema dat bij jou past en de training kan beginnen!

Op naar de marathon!
Rustig opbouwen naar de marathon

Lid worden

Jouw hardloopavontuur begint hier!

Start vandaag nog met de trainingsbegeleiding van hardlopen.nl. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel door middel van hardloopschema’s, core- en krachtoefeningen, audiobegeleiding (Running Coach) en maandelijkse challenges.

Sluit je aan!