ASICS

Sound Mind, Sound Body

Powered by ASICS

Het belang van bewegen is niet alleen belangrijk voor je lichamelijke gezondheid maar ook voor je mentale conditie. Het is dus ook belangrijk dat je goed in je vel zit en met hardlopen kan je jezelf net dat laatste duwtje de goede richting in helpen.

Ook onze partner ASICS ziet in dat hardlopen een belangrijke bijdrage kan leveren aan een gezondere en positievere mindset. Met de slogan Sound Mind, Sound Body wil ASICS benadrukken hoe belangrijk de relatie is tussen bewegen en sporten en de mentale fitheid van je brein.

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".

Vind de perfecte hardloopschoen die bij jou past ASICS Shoefinder

Wist je dat bijna 80% van de hardlopers niet op de juiste schoenen loopt? ASICS wil je daar graag een handje bij helpen zodat jij op de juiste schoenen jouw hardloopdoel kan gaan bereiken! Met de ASICS Shoe Finder wordt aan de hand van een paar korte vragen de ultieme schoen voor jou gezocht.

Ga naar de Shoe Finder
RUN SS21 Sunrise Red GC B0024036

Sound Mind, Sound Body Anouk Vetter

Winnares van een Olympische zilveren medaille Anouk Vetter over de balans tussen lichaam en geest: Sound Mind, Sound Body.

Track your Run

ASICS Runkeeper

De ASICS Runkeeper is de ideale app voor hardlopers. De Runkeeper houdt niet alleen je huidige hardloopronde bij maar biedt daarnaast nog veel meer zoals diepere inzichten en analyses van je training, workouts en digitale begeleiding.

Google Play App Store
Powered by ASICS

Move your mind, Uplift the world Minduplifter tool

Bewegen is goed voor je brein en mentale gezondheid. Kom er achter wat hardlopen voor je brein doet en gebruik de minduplifter tool om te zien hoe je jouw brein een lift geeft tijdens het hardlopen!

Uplift your mind!

Human-centric design METASPEED SKY

De METASPEED™ Sky en METASPEED™ Edge zijn de eerste in de hardloopbranche die beide wetenschappelijk ontworpen zijn, passend bij een specifieke hardloopstijl. De nieuwe raceschoenen helpen topatleten om het uiterste uit hun prestaties te halen. Dit is mogelijk omdat atleten hun loopstijl niet meer hoeven aan te passen aan de schoen; in plaats daarvan ondersteunen deze high-performance schoenen hun loopstijl.

Een symbool voor hoop Start je dag met een positieve mindset

De rode cirkel in de Japanse vlag staat symbool voor de zon. Door zijn rode kleur wordt de vlag vooral geassocieerd met een opkomende zon, vanwaar de verwijzing naar Japan als het land van de rijzende zon vandaan komt. Sunrise, vertaald naar zonsopkomst, staat symbool voor ‘hoop’. Met dit symbool stimuleert ASICS mensen om te gaan hardlopen bij zonsopkomst. Zo start je de dag actief en met een positieve mindset. Of je nu extra support nodig hebt, comfort of een energie boost, de Sunrise Red Collection heeft voor ieder wat wils.

LITE SHOW collectie

Vol vertrouwen in het donker

Het bewogen jaar 2020 heeft ASICS aan het denken gezet. Hun filosofie “Sound Mind, Sound Body” komt meer van pas dan ooit. ASICS is er van overtuigd dat hardlopen een positief effect heeft op de mentale gezondheid. Ter ere van deze filosofie komt ASICS met een gloednieuwe collectie om in het donker goed op pad te gaan.

Shop de LITE SHOW collectie
Powered by ASICS

Artikelen en reviews

Check hier alle reviews en andere artikelen!

20210819 LVH020621629621876626
Artikelen Lees hier de review over de Gel Kayano 28!
Wij hebben de schoenen voor je getest op basis van draagcomfort, stabiliteit en demping. Lees hier de review van de Gel Kayano 28!
Review: ASICS Gel Kayano 28
Review ASICS METASPEED SKY
Artikelen Lees hier de review over de ASICS Metaspeed Edge!
Wij hebben de schoenen voor je getest op basis van draagcomfort, stabiliteit en demping. Lees hier de review van de nieuwste Metaspeed Sky!
Getest: ASICS Metaspeed Edge
ASICS Gel nimbus 23
Artikelen Lees hier de review van de nieuwste GEL-NIMBUS 23!
Wij hebben de schoenen voor je getest op basis van draagcomfort, stabiliteit en demping. Lees hier de review van de nieuwste GEL-NIMBUS 23!
Review: de ASICS GEL-NIMBUS 23!
Gel Cumulus review
Artikelen Review: de ASICS GEL-CUMULUS 23!
Wij hebben de schoen voor je getest op basis van draagcomfort, stabiliteit en demping. Lees hier de review van de nieuwste GEL-CUMULUS 23!
Review: de ASICS GEL-CUMULUS 23
RUN SS21 Sunrise Red GC B0024036
Artikelen Welke hardloopschoen past bij mij?
Je hebt niet veel nodig om te beginnen met hardlopen. Wat echter absoluut niet mag ontbreken, is een goed paar hardloopschoenen passend bij het pronatieprofiel van jouw voeten.
Welke hardloopschoen past bij mij?
AW21 Platinum Kayano Mens On Foot
Artikelen Verwen je voeten met goede sokken in je hardloopschoenen!
Goede sokken zijn misschien wel net zo belangrijk om lekker te kunnen hardlopen. Hoe kies je de juiste sok in de hardloopspeciaalzaak?
Verwen je voeten met goede sokken in je hardloopschoenen
RUN AW21 Lite Show B0033856
Artikelen Wanneer draag je thermokleding?
In de winterperiode komt het vaak voor dat je trainingen in de kou moet doen. Maar wat trek je aan in de wintermaanden tijdens het hardlopen? En waarom is thermokleding zo belangrijk?
Wanneer draag je thermokleding?

Meer over ASICS

Check this out

Ontdek alles over ASICS.

  • Beleving

Nederlanders ontdekken hun liefde voor hardlopen in tijden van crisis

Wie dacht de afgelopen tijd veel meer hardlopers op straat te hebben gezien, kan wel eens gelijk hebben gehad. Midden in een tijd van thuisisolatie blijkt dat de wereld verliefd is geworden op hardlopen. Uit de laatste cijfers van sportapp Runkeeper blijkt dat Nederlanders veel zijn gaan hardlopen in tijden van corona.