ASICS

Sound Mind, Sound Body

Powered by ASICS

Het belang van bewegen is niet alleen belangrijk voor je lichamelijke gezondheid maar ook voor je mentale conditie. Het is dus ook belangrijk dat je goed in je vel zit en met hardlopen kan je jezelf net dat laatste duwtje de goede richting in helpen.

Ook onze partner ASICS ziet in dat hardlopen een belangrijke bijdrage kan leveren aan een gezondere en positievere mindset. Met de slogan Sound Mind, Sound Body wil ASICS benadrukken hoe belangrijk de relatie is tussen bewegen en sporten en de mentale fitheid van je brein.

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".

Deze track brengt je gegarandeerd in beweging We bewegen minder en stressen meer

Heb je moeite met het vinden van motivatie om te beginnen met bewegen of het sporten vol te houden? You’re not alone. Uit onderzoek1 blijkt dat drie op de vijf Nederlanders moeite hebben met het vinden van de motivatie om te sporten. 86% van de ondervraagden geeft zelfs aan iets van motivatie nodig te hebben om zich in een sportpak te hijsen. Wat blijkt: voor 89% is dat luisteren naar muziek of een podcast.

Lees meer
230418 ASICS Poetry In Motion 03 Lifestyle Device 0420 F RGB

Vind de perfecte hardloopschoen die bij jou past ASICS Shoefinder

Wist je dat bijna 80% van de hardlopers niet op de juiste schoenen loopt? ASICS wil je daar graag een handje bij helpen zodat jij op de juiste schoenen jouw hardloopdoel kan gaan bereiken! Met de ASICS Shoe Finder wordt aan de hand van een paar korte vragen de ultieme schoen voor jou gezocht.

Ga naar de Shoe Finder
RUN SS21 Sunrise Red GC B0024036

#DramaticTransformation Niet alle transformaties zijn zichtbaar

Ondanks dat er op social media steeds meer een beweging ontstaat voor ‘Insta reality’, blijft voor velen de druk bestaan om het perfecte plaatje te delen. De before en after foto’s vullen dagelijks onze tijdlijn en laten de meest spectaculaire fysieke transformaties en prestaties zien. Een goede motivatie om het sporten zelf weer op te pakken zou je denken, maar nieuw onderzoek1 van ASICS toont aan dat deze beelden niet bijdragen aan onze mentale gezondheid. Bijna de helft van de Nederlanders vindt zelfs dat het delen van dit soort beelden verboden moet worden.

Alle informatie
Abbeyhoes

Track your Run

ASICS Runkeeper

De ASICS Runkeeper is de ideale app voor hardlopers. De Runkeeper houdt niet alleen je huidige hardloopronde bij maar biedt daarnaast nog veel meer zoals diepere inzichten en analyses van je training, workouts en digitale begeleiding.

Google Play App Store
Powered by ASICS

Move your mind, Uplift the world Minduplifter tool

Bewegen is goed voor je brein en mentale gezondheid. Kom er achter wat hardlopen voor je brein doet en gebruik de minduplifter tool om te zien hoe je jouw brein een lift geeft tijdens het hardlopen!

Uplift your mind!