ASICS

Sound Mind, Sound Body

Powered by ASICS

Het belang van bewegen is niet alleen belangrijk voor je lichamelijke gezondheid maar ook voor je mentale conditie. Het is dus ook belangrijk dat je goed in je vel zit en met hardlopen kan je jezelf net dat laatste duwtje de goede richting in helpen.

Ook onze partner ASICS ziet in dat hardlopen een belangrijke bijdrage kan leveren aan een gezondere en positievere mindset. Met de slogan Sound Mind, Sound Body wil ASICS benadrukken hoe belangrijk de relatie is tussen bewegen en sporten en de mentale fitheid van je brein.

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".

Run together, Uplift the world ASICS World Ekiden 2021

Loop jij dit jaar mee in de ASICS World Ekiden? Je loopt niet alleen voor jezelf maar ook voor het goede doel!

Doe mee met de ASICS World Ekiden!
Ekiden2021 Additional 3 Panel Option v4

Vind de perfecte hardloopschoen die bij jou past ASICS Shoefinder

Wist je dat bijna 80% van de hardlopers niet op de juiste schoenen loopt? ASICS wil je daar graag een handje bij helpen zodat jij op de juiste schoenen jouw hardloopdoel kan gaan bereiken! Met de ASICS Shoe Finder wordt aan de hand van een paar korte vragen de ultieme schoen voor jou gezocht.

Ga naar de Shoe Finder
RUN SS21 Sunrise Red GC B0024036

Sound Mind, Sound Body Anouk Vetter

Winnares van een Olympische zilveren medaille Anouk Vetter over de balans tussen lichaam en geest: Sound Mind, Sound Body.

Track your Run

ASICS Runkeeper

De ASICS Runkeeper is de ideale app voor hardlopers. De Runkeeper houdt niet alleen je huidige hardloopronde bij maar biedt daarnaast nog veel meer zoals diepere inzichten en analyses van je training, workouts en digitale begeleiding.

Google Play App Store
Powered by ASICS

Move your mind, Uplift the world Minduplifter tool

Bewegen is goed voor je brein en mentale gezondheid. Kom er achter wat hardlopen voor je brein doet en gebruik de minduplifter tool om te zien hoe je jouw brein een lift geeft tijdens het hardlopen!

Uplift your mind!

Human-centric design METASPEED SKY

De METASPEED™ Sky en METASPEED™ Edge zijn de eerste in de hardloopbranche die beide wetenschappelijk ontworpen zijn, passend bij een specifieke hardloopstijl. De nieuwe raceschoenen helpen topatleten om het uiterste uit hun prestaties te halen. Dit is mogelijk omdat atleten hun loopstijl niet meer hoeven aan te passen aan de schoen; in plaats daarvan ondersteunen deze high-performance schoenen hun loopstijl.

Een symbool voor hoop Start je dag met een positieve mindset

De rode cirkel in de Japanse vlag staat symbool voor de zon. Door zijn rode kleur wordt de vlag vooral geassocieerd met een opkomende zon, vanwaar de verwijzing naar Japan als het land van de rijzende zon vandaan komt. Sunrise, vertaald naar zonsopkomst, staat symbool voor ‘hoop’. Met dit symbool stimuleert ASICS mensen om te gaan hardlopen bij zonsopkomst. Zo start je de dag actief en met een positieve mindset. Of je nu extra support nodig hebt, comfort of een energie boost, de Sunrise Red Collection heeft voor ieder wat wils.

LITE SHOW collectie

Vol vertrouwen in het donker

Het bewogen jaar 2020 heeft ASICS aan het denken gezet. Hun filosofie “Sound Mind, Sound Body” komt meer van pas dan ooit. ASICS is er van overtuigd dat hardlopen een positief effect heeft op de mentale gezondheid. Ter ere van deze filosofie komt ASICS met een gloednieuwe collectie. Jouw favoriete hardloopschoenen zijn nu verkrijgbaar in de Sunrise Red-collectie.

Shop de LITE SHOW collectie
Powered by ASICS

Artikelen en reviews

Check hier alle reviews en andere artikelen!

Meer over ASICS

Check this out

Ontdek alles over ASICS.

  • Beleving

Nederlanders ontdekken hun liefde voor hardlopen in tijden van crisis

Wie dacht de afgelopen tijd veel meer hardlopers op straat te hebben gezien, kan wel eens gelijk hebben gehad. Midden in een tijd van thuisisolatie blijkt dat de wereld verliefd is geworden op hardlopen. Uit de laatste cijfers van sportapp Runkeeper blijkt dat Nederlanders veel zijn gaan hardlopen in tijden van corona.