De mind van Diane van Es

In samenwerking met ASICS
Donderdag, 14 juli 2022
De mind van Diane van Es
© Erik van Leeuwen

Over precies een maand beginnen de EK Atletiek in München. ASICS atleet Diane van Es heeft zich al gekwalificeerd voor de EK in München en is nu op precamp (voorbereidend trainingskamp, red.) in de Verenigde Staten. Na de EK kun jij Diane live in actie zien tijdens de Dam tot Damloop. Of beter nog; loop ook mee!

ASICS zet zich voortdurend in om zoveel mogelijk mensen een mentale uplift te geven. Als hoofdsponsor van de Dam tot Damloop is ASICS betrokken bij dit grootschalige evenement waarbij zo’n 50.000 mensen hun beste beentje voor zetten en zo ook een mentale uplift kunnen ervaren. Ook topatleet Diane van Es vindt mentale wellbeing erg belangrijk en heeft daar aandacht voor tussen haar drukke trainingsschema door.

Diane van Es verschijnt aan de start van de Dam tot Damloop. Speciaal in de aanloop naar dit hardloopevent, maken ASICS & VICE een mini-docu met haar. In deze docu wordt ASICS atlete Diane van Es gevolgd en vertelt zij over wat hardlopen met haar geest doet.

Winactie

In samenwerking met ASICS en Diane mogen wij 2x één startbewijs, een paar hardloopschoenen en een loopanalyse in de brand store in Amsterdam. Wil jij kans maken op deze prijzen? Ga dan naar onze sociale media (Instagram of Facebook) en bekijk daar hoe je kans maakt.

Dam tot Damloop

Inschrijven

De Dam tot Damloop en Damloop by night vinden plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september en staan bekend als hét hardloopfeest van het jaar. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. Tijdens het Dam tot Dam Weekend kunnen maximaal 65.000 hardlopers meedoen.

Doe mee!
Powered by Le Champion
Evenementen Wedstrijd Wegevenement
Logo ASICS
In samenwerking met

ASICS

Als groot sportmerk heeft ASICS het doel om de loop- en wandelsport te stimuleren en hardlopers zo goed als mogelijk te ondersteunen. ASICS hecht veel belang aan de gezondheid van de mens. Zo luidt ook de slogan van ASICS: Anima Sana In Corpore Sano: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".