Yakult Start to Run

Hier begint jouw hardloopavontuur!

Hardlopen hoef je niet te leren. Toch? Niets is minder waar en zeker voor diegenen die het hardlopen pas net gaan ontdekken. Samen met Yakult helpen wij beginnende hardlopers met hun eerste stappen.

Denk jij aan fitter worden en lekker bewegen? Alleen weet je niet goed waar je moet beginnen? Dat snappen wij en daarom ben je hier precies op de juiste plek beland. Wij loodsen je over die lastige drempels heen en bieden je een advies op maat. Past een digitale vorm van begeleiding goed bij jou? Of misschien heb jij juist loopmaatjes en een trainer nodig? Scroll snel verder want jouw nieuwe leven begint hier!

Yakult Start to Run

Met Yakult Start to Run leert iedereen hardlopen. Door de digitale Loopscan hier in te vullen, ontstaat een persoonlijk advies waarmee jij aan de slag kan: met een trainer, bij een club of zelf met een schema of digitale cursus vanuit huis.

De Yakult Loopscan

Een must voor elke beginnende loper

Wil jij beginnen maar weet je nog niet hoe? Doorloop snel en gemakkelijk de Yakult Loopscan en ontvang een persoonlijk advies waarmee je direct aan de slag kunt!

Ons hardloopadvies is klaar

Optioneel: wil je ons advies ook per mail ontvangen?

Oeps. Dat ging niet helemaal goed

Sorry. Er gaat iets mis. Probeer het a.u.b. nog eens.

Vraag de expert!

Onze Yakult Start to Run expert helpt jou verder

Kan ik dit wel? Is hardlopen wel iets voor mij? Ervaar jij een drempel of twijfel je bij deze eerste stap? Stel je vragen aan onze Yakult Start to Run expert!

Stel je vraag aan de expert
Powered by Yakult Start to Run