Running Coach Academy

In samenwerking met Running Coach Academy

Hardlopen zorgt voor een stralend humeur en biedt je met weinig middelen heel veel vrijheid. Daarnaast vermindert het de kans op hart- en vaatziekten. Als hardlopen.nl willen we dan ook niks liever dat heel Nederland deze prachtige sport beoefent. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we onze krachten met ASICS en RunningDirect gebundeld en zijn we de Running Coach Academy gestart.

Een initiatief waarbij we een grote groep enthousiaste Running Coaches uit het hele land bij elkaar willen brengen en voorzien van hardloopkleding, -trainingen en inspirerende bijeenkomsten. We voeden, trainen en enthousiasmeren de coaches met de laatste kennis, tools en technieken en bieden ze een thuisbasis waar ze onderling het beste in elkaar naar boven kunnen halen.

Meet the Coaches

Deze ervaren en enthousiaste hardloopcoaches laten je ontdekken hoe mooi de wereld van een hardloper is. Om de coaches beter te leren kennen hebben we ze gevraagd wat hardlopen voor ze betekent.

Get to know
Image 2
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Logo Running Coach Academy
In samenwerking met

Running Coach Academy

Hardlopen vermindert de kans op hart- en vaatziekten, zorgt voor een stralend humeur en biedt je met weinig middelen heel veel vrijheid. Als hardlopen.nl willen we dan ook niks liever dat heel Nederland deze prachtige sport beoefend. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we onze krachten met ASICS en de Atletiekunie gebundeld en zijn we de Running Coach Academy gestart.