Start to Run

Zelf op pad

Natuurlijk is er helemaal niets mis met zelf op pad gaan voor jouw eerste stappen in de hardloopwereld. Als je dat doet, is het wel slim om goed voorbereid te zijn.

Leren hardlopen uit een boek of van het internet? We hebben een heleboel slimme en relevante informatie voor jou verzameld waardoor jij goed voorbereid en verantwoord op pad kunt. Van een compleet E-magazine tot een bundeling van artikelen die iedere beginnende hardloper zou moeten lezen.

E-magazine

voor beginners

Ons E-magazine is een bundeling van superhandige artikelen, weetjes, feiten en tips voor iedere beginnende hardloper. Tegen de tijd dat je het uit hebt, sta je te springen om die hardloopschoenen aan te trekken!

Check het E-magazine

Handige artikelen

Speciaal voor jou hebben we artikelen gebundeld die iets te maken hebben met 'beginnen met hardlopen'. Of het nu gaat over de juiste hardloopschoenen, de laagjes kleding die je aantrekt, lopen in het donker, een route uitstippelen of wat je moet eten voor je op pad gaat? Je vindt het allemaal terug in deze artikelen.

starten Op een andere manier

Past een andere vorm van begeleiding beter bij jou? Dan hebben we natuurlijk nog andere manieren om jou te helpen bij jouw eerste stappen.

Andere manieren om te starten
Loopscan