Start to Run

Trainer of coach

Ben jij iemand die de gezelligheid van een club of loopgroep opzoekt en liever met een trainer of coach leert hardlopen?

Door de jarenlange ervaring weten we dat beginnen met hardlopen het beste werkt als je dat doet met een professionele trainer en met gezellige loopmaatjes om je heen. Klop in dat geval eens aan bij de club of loopgroep in de buurt en kijk welk aanbod zij hebben voor beginnende hardlopers. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende opties.

In 7 weken leren hardlopen Cursus Start to Run

Voel jij je thuis in een groep met loopmaatjes en een trainer die op je let? Dan is onze 7-weekse cursus Start to Run écht iets voor jou. De trainer houdt het verantwoord, je loopmaatjes zijn de stok achter de deur. En na 7 weken loop jij 25 minuten aan één stuk!

Meer informatie
YSTR cursus

Stok achter de deur Hardlopen bij een club

Hardlopen kan prima solo, maar dat is niet altijd makkelijk. Zeker in het begin kun je wel wat extra motivatie gebruiken. Inspiratie, expertise, tips én de gezelligheid van een groep met een professionele trainer helpen je hardlopen langer vol te houden. En nog belangrijker: samen lopen zorgt voor plezier.

Zoek een club
ZoekenBoek

starten Op een andere manier

Past een groep met loopmaatjes en een trainer niet zo goed bij jou? Dan hebben we natuurlijk nog andere manieren om jou te helpen bij jouw eerste stappen.

Past een andere aanpak beter bij jou?
Virtual run