Runfitcheck

Powered by VeiligheidNL

Ben je een beginnende of minder ervaren hardloper? Test dan met de Runfitcheck in 3 minuten welk type loper jij bent. Op basis van je belastbaarheid en doelgerichtheid ontvang je persoonlijke tips & tricks om blessures te voorkomen.

Hardlopen is voor de ene persoon belastender dan voor de ander. Met de Runfitcheck ontdek je wat jouw lichaam aankan en met welke oefeningen je slimmer kunt hardlopen. Na het doen van de test krijg je meteen een persoonlijk dashboard met adviezen, handige video’s voor een goede warming-up, spieversterkende oefeningen en een hardloopschema dat past bij jouw doel en belastbaarheid. Zo kun je zo lang mogelijk met plezier (blijven) hardlopen.

VeiligheidNL

VeiligheidNL is hét kenniscentrum voor letselpreventie. Zij zetten zich o.a. in om blessures te voorkomen door verantwoord sporten te stimuleren. Zij doen onderzoek naar het ontstaan van blessures en vertalen dit naar praktische adviezen en tools, zoals de Runfitcheck en het Versterk je enkel oefenprogramma.

Bepaal je Belastbaarheid

De belastbaarheid van een hardloper geeft een indicatie van de kwetsbaarheid van de sporter. Sommige lopers zijn ‘niet kapot te krijgen’, terwijl anderen bij het minste of geringste last krijgen van spieren, pezen of gewrichten.

Doe de Runfitcheck
AU juni 2019 HIRES Barbara Kerkhof 2533

Bepaal je Doelgerichtheid

Het ligt misschien minder voor de hand om de doelgerichtheid van de sporter mee te laten wegen. Toch is dat in de ogen van de specialisten wel degelijk een factor van betekenis. Lopers die ‘er alles voor over hebben om hun doel te bereiken’ gaan anders met pijntjes om dan lopers die het ‘voor de fun’ doen.

Doe de Runfitcheck
AU juni 2019 HIRES Barbara Kerkhof 3652

Krijg een Persoonlijk advies

Op basis van de ingevulde vragenlijst geeft de Runfitcheck advies om je belastbaarheid te vergroten en je trainingsintensiteit daarop af te stemmen. De adviezen van Runfitcheck zijn ontwikkeld door een breed team van specialisten.

Doe de Runfitcheck
AU juni 2019 HIRES Barbara Kerkhof 2838

Runfitcheck

Goed voorbereid op pad

Met de Runfitcheck weet je binnen 3 minuten welk type hardloper je bent en voorkom je blessures met persoonlijke tips & tricks.

Doe de test!