SPAR running club

Powered by SPAR

Het is belangrijk gezond te eten en goed te bewegen. Op welk niveau jij je ook bevindt, wij helpen je met het behalen van jouw hardloopdoel! Een aantal van onze topsporters zijn namelijk ook onderdeel van de SPAR running club. We faciliteren onder andere specifieke trainingsschema’s, gemaakt door gekwalificeerde hardlooptrainers.

Train zo vaak als én wanneer jij wilt. Sluit jij je gratis aan bij de SPAR running club en doe mee! We zorgen ervoor dat het trainingsprogramma past bij jouw agenda en hardloopdoel.

SPAR

SPAR is de winkel voor de verse, dagelijkse boodschappen. Bestel je boodschappen en laat ze bezorgen of haal ze op in de winkel.

SPAR running club Perfect voor jou

SPAR wil niet alleen een rol spelen op het gebied van gezonde voeding en gemak, maar er juist zijn voor jou als (beginnende) hardloper. Daarom kun jij nu member worden en aanhaken bij het avontuur dat we door hardlopen én gebruik samen gaan beleven.

Sluit je aan
Eva Bloem SPAR Atletiekunie 014

Word onderdeel van de SPAR running club

Wij helpen jou graag in het bereiken van je hardloopdoel. Sluit je daarom aan bij onze SPAR running club en zet de eerste stap in een gezonde levensstijl.

  • Je maakt onderdeel uit van de snelst groeiende online hardloopclub;
  • Je krijgt toegang tot trainingsschema’s voor iedere afstand;
  • Je kunt de successen van onze topsporters op de voet volgen;
  • Je maakt kans op unieke prijzen.

Word nu lid

Sluit je nu aan bij de SPAR Running Club

Gratis
voor altijd
  • 20+ hardloopschema’s
  • Tweewekelijkse nieuwsbrief
  • SPAR winactie
Maak een account aan

Grijp deze zomer je kans!

Win mooie prijzen

Sluit je aan bij de SPAR running club en maak kans op leuke sportprijzen! Win een gratis clinic van onze topsporters bij jou in de buurt óf een betaald lidmaatschap op hardlopen.nl zodat jij gemotiveerd blijft om te blijven lopen!

Doe mee en sluit je aan!