Warming-up

Ga aan de slag

Powered by Blackroll

Ben je klaar voor je hardlooptraining? Vergeet niet je lichaam te activeren met een korte warming-up. Zo kom je makkelijker op gang en verminder je de kans op blessures.

Met een warming-up maak je je lichaam klaar voor de inspanning die gaat komen. Je hartslag loopt langzaam op en je hart pompt harder. Hierdoor stroomt het bloed sneller door je bloedvaten en gaat zuurstof naar je spieren.

Blackroll

Blackroll is een Zwitserse organisatie die producten aanbiedt voor het dagelijks herstel zoals fasciatools, trainingsapparatuur en slaapkussens. Het bekendste en populairste product is de foamrol of massagerol die vele sporters thuis als massagehulpmiddel gebruiken.

warming-up Van Start!

Gebruik deze training voordat je gaat hardlopen. Op deze manier warm je je lichaam op waardoor met name het begin van je training comfortabeler gaat voelen.

Ga naar de work-out
RN 03398

warming-up 3, 2, 1, Go!

Gebruik deze training voordat je gaat hardlopen. Op deze manier bereid je je lichaam voor op het werk wat ‘ie zo dadelijk moet gaan leveren.

Ga naar de work-out
RN 03236

warming-up Draai en versnel!

Gebruik deze training voordat je gaat hardlopen. Op deze manier wam je je lichaam op waardoor met name het begin van je training comfortabeler gaat voelen.

Ga naar de work-out
RN 03171

Foamrol of trainingsbanden nodig?

Aan de slag met oefeningen

Gebruik een foamrol om je spieren los te maken en zet trainingsbanden in om spiergroepen te versterken.

Bekijk het aanbod van Blackroll