Activatie

Ga aan de slag

Powered by Blackroll

De meeste hardlopers doen, naast het wegwerken van de nodige hardloopkilometers, oefeningen ter verbetering van de techniek, snelheid, lenigheid en kracht.

Bij de activatie oefening span je een bepaalde spier aan. Door de focus te leggen op die spier, zal je deze vervolgens beter kunnen gebruiken tijdens de echte oefening. Het is dus de bedoeling dat je de spier zo geïsoleerd mogelijk traint om hem te activeren.

Blackroll

Blackroll is een Zwitserse organisatie die producten aanbiedt voor het dagelijks herstel zoals fasciatools, trainingsapparatuur en slaapkussens. Het bekendste en populairste product is de foamrol of massagerol die vele sporters thuis als massagehulpmiddel gebruiken.

activatie Activeer je spieren!

Clams, superman en schaatssprongen! Gebruik deze training als toevoeging op je hardlooptraining. Op deze manier activeer je de spieren die je hard nodig hebt tijdens het lopen en oefen je het kracht-uithoudingsvermogen van deze ‘loop-spieren’.

Ga naar de work-out
RN 03342

activatie Train je 'loop'spieren!

Verschillende brug variaties! Gebruik deze training als toevoeging op je hardlooptraining. Op deze manier activeer je de spieren die je hard nodig hebt tijdens het lopen en oefen je het kracht-uithoudingsvermogen van deze ‘loop-spieren’.

Ga naar de work-out
RN 03236

activatie Planken maar!

Planken en squaten! Gebruik deze training als toevoeging op je hardlooptraining. Op deze manier activeer je de spieren die je hard nodig hebt tijdens het lopen en oefen je het kracht-uithoudingsvermogen van deze ‘loop-spieren’.

Ga naar de work-out
RN 03294

Foamrol of trainingsbanden nodig?

Aan de slag met oefeningen

Gebruik een foamrol om je spieren los te maken en zet trainingsbanden in om spiergroepen te versterken.

Bekijk het aanbod van Blackroll