Core stability

Ga aan de slag

Powered by Blackroll

Core stability staat voor rompstabiliteit en speelt een belangrijke rol in het voorkomen van blessures, het verbeteren van sportprestaties en een betere lichaamshouding.

Bij hardlopen is core stability een belangrijk onderdeel van je training. Het trainen van je core, het gebied rond je buikspieren, zorgt dat je stabieler bent tijdens het hardlopen. Dat maakt je sterker en verkleint de kans op blessures.

Blackroll

Blackroll is een Zwitserse organisatie die producten aanbiedt voor het dagelijks herstel zoals fasciatools, trainingsapparatuur en slaapkussens. Het bekendste en populairste product is de foamrol of massagerol die vele sporters thuis als massagehulpmiddel gebruiken.

core Werk aan je core!

Gebruik deze training voor het versterken van je core én ter aanvulling op je hardlooptraining. Rompstabiliteit speelt een belangrijke rol in het voorkomen van blessures en een betere lichaamshouding.

Ga naar de work-out
RN 03294

core Vind de stabiliteit!

Buikspieren trainen! Rompstabiliteit speelt een belangrijke rol in het voorkomen van blessures en een betere lichaamshouding. Gebruik deze training voor het versterken van je core én ter aanvulling op je hardlooptraining.

Ga naar de work-out
RN 03261

Core Train je buik, rug, heup en bilspieren!

Rompstabiliteit speelt een belangrijke rol in het voorkomen van blessures en een betere lichaamshouding. Versterk je core-stability met dit trainingsprogramma.

Ga naar de work-out
RN 03317

Foamrol of trainingsbanden nodig?

Aan de slag met oefeningen

Gebruik een foamrol om je spieren los te maken en zet trainingsbanden in om spiergroepen te versterken.

Bekijk het aanbod van Blackroll