Krachttraining

Ga aan de slag

Powered by Blackroll

Besteed jij vooral je trainingen aan je hardloopconditie? Of kies je ook weleens voor kracht? Krachttraining is namelijk een ontzettend belangrijk onderdeel voor hardlopers. Er zijn genoeg goede redenen om het toe te voegen aan je trainingsschema.

Bij hardlopen is krachttraining een belangrijk onderdeel van je training. Krachttraining met gewichten heeft een positief effect op jouw hardloopprestaties. Hierbij kun je denken aan squats, lunges en andere beenversterkende oefeningen.

Blackroll

Blackroll is een Zwitserse organisatie die producten aanbiedt voor het dagelijks herstel zoals fasciatools, trainingsapparatuur en slaapkussens. Het bekendste en populairste product is de foamrol of massagerol die vele sporters thuis als massagehulpmiddel gebruiken.

kracht Train je armen en benen!

Haal je gewichten uit de kast! Deze training is blessure preventief. Deze training doe je om de spieren die je gebruikt tijdens het hardlopen te versterken en om je stabiliteit te verbeteren. Je kan deze training zelf lichter of zwaarder maken aan de hand van het aantal gewichten.

Ga naar de work-out
RN 03266

kracht Sterk, sterker, sterkst!

Deadliften! Deze training is blessure preventief. Deze training doe je om de spieren die je gebruikt tijdens het hardlopen te versterken en om je stabiliteit te verbeteren. Je kan deze training zelf lichter of zwaarder maken aan de hand van het aantal gewichten.

Ga naar de work-out
RN 03278

kracht Squaten maar!

Vandaag wordt het squaten! Deze training is blessure preventief. Deze training doe je om de spieren die je gebruikt tijdens het hardlopen te versterken en om je stabiliteit te verbeteren. Je kan deze training zelf lichter of zwaarder maken aan de hand van het aantal gewichten.

Ga naar de work-out
RN 03342

Foamrol of trainingsbanden nodig?

Aan de slag met oefeningen

Gebruik een foamrol om je spieren los te maken en zet trainingsbanden in om spiergroepen te versterken.

Bekijk het aanbod van Blackroll