Webinar: Eet als een atleet

Donderdag, 19 augustus 2021
Webinar: Eet als een atleet
© Mandy Eising

Op dinsdag 31 augustus organiseert Hardlopen.nl het webinar 'Eet als een atleet'. Bewegingswetenschapper Titia van der Stelt geeft praktische tips om jouw voedingspatroon te optimaliseren en zo jouw hardloopdoelen te bereiken!

Een goed voedingspatroon is essentieel voor een sporter. Om bijvoorbeeld maag- en darmklachten tijdens wedstrijden te voorkomen, beter te presteren, hongerklop te voorkomen en sneller te herstellen na je training of wedstrijd. Het webinar 'Eet als een atleet' op dinsdag 31 augustus helpt jou bij het maken van optimale voedingskeuzes. Bewegingswetenschapper Titia van der Stelt geeft tips en onderbouwde adviezen hoe jij in vijf stappen je voeding aan kan passen aan jouw hardloopdoelen.

Webinar over voeding

Op dinsdag 31 augustus geeft sportdiëtiste en bewegingswetenschapper Titia van der Stelt tips over het maken van optimale voedingskeuzes. Dit webinar is gratis toegankelijk voor betalende leden van hardlopen.nl en kost € 9,95 voor niet-leden. Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats.

Over de gastspreker

Titia van der Stelt is bewegingswetenschapper, sportdiëtiste en zelf fanatiek hardloopster. Al jaren begeleidt ze diverse topsporters in haar praktijk en diverse teams waaronder FC Twente. Daarnaast is ze mede-auteur van Eet als een Atleet (2017) en Eet als een Atleet Hardloopeditie (2020).

Hardlopen.nl webinars

Hardlopen.nl organiseert maandelijks een webinar. Deze zijn gratis toegankelijk voor leden met een betaald lidmaatschap bij hardlopen.nl en de Atletiekunie en kosten € 9,95 voor niet-leden / personen met een gratis account. Wil jij meerdere webinars volgen per jaar? Dan is een lidmaatschap voor jou waarschijnlijk voordeliger! Bij elk webinar is er beperkt plaats, maar leden krijgen gratis toegang tot een beveiligde omgeving waar je alle webinars terug kunt kijken.

Afvallen Drinken Eten Herstel