Macaroni met vegetarische balletjes en spinazie in tomatensaus
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten
- 110g Macaroni
- 1 stuks Ui
- 1 teentje Knoflook
- 0,5 el Olijfolie
- 125g Gezeefde tomaten passata
- Snufje Peper
- 50g Plantaardige balletjes
- 50g Bladspinazie
Bereidingswijze
- Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
- Verhit de olie in een wok- of hapjespan op middelhoog vuur en fruit hierin de ui en knoflook.
- Voeg de gezeefde tomaten toe en breng op smaak met peper.
- Halveer de vegetarische balletjes en voeg deze toe aan de tomatensaus. Laat dit ongeveer 5 minuten pruttelen op laag vuur.
- Roer kort voor het serveren de bladspinazie door de saus totdat deze geslonken is en breng op smaak met peper.
- Giet de macaroni af en serveer met de groente-tomatensaus.
Voedingswaarden
Energie: 594 kcal
Koolhydraten: 98g
Eiwitten: 25g
Vetten: 9g
Vezels: 12g
Wil je meer recepten die zijn afgestemd op jouw voedingsplan? Download dan The Athlete's FoodCoach app.