Recept voor drinken met rozemarijn en sinaasappel

In samenwerking met Jumbo Foodcoach
Donderdag, 16 juni 2022
Recept voor drinken met rozemarijn en sinaasappel

Ga jij een training doen die korter dan een uur duurt? Dan adviseert Jumbo Foodcoach je hypotone sportdranken te pakken. In hypotone sportdranken zit minder dan 4 procent koolhydraten per 100 ml. De hypotone sportdranken zorgen met name voor de hydratatie van je lichaam.

Rozemarijn sinaasappel-water

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten
1 sinaasappel
1 takje rozemarijn
500 ml water

Bereidingswijze
Halveer de sinaasappel en snijd er 3 dunne schijfjes af. Stop de schijfjes in een flesje met ongeveer 0,5L inhoud. Pers de rest van de sinaasappel uit en giet het sap in het flesje. Duw met je nagel voorzichtig in de naaldjes van de rozemarijn zodat het aroma vrij komt. Doe het takje bij de sinaasappel in het flesje. Voeg eventueel een mespuntje zout toe (doe dit alleen als je denkt dat je veel gaat zweten) en vul de rest van het flesje met water.

Wil je meer recepten die zijn afgestemd op jouw voedingsplan? Download de Jumbo Foodcoach app in de App Store of via Google Play!

Recepten Jumbo Foodcoach
Logo Jumbo Foodcoach
In samenwerking met

Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers en hockeyers.