Langdurige energie met Zonnatura Oat & Go

Maandag, 31 januari 2022
Langdurige energie met Zonnatura Oat & Go

Als hardloper is het belangrijk dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. De Zonnatura Oat & Go repen helpen je daarbij! Een verantwoord tussendoortje dat je energie geeft voor jouw volgende training of om zo snel mogelijk jouw koolhydraatvoorraad weer aan te vullen na het hardlopen.

Ben je op zoek naar een voedzame energiereep? De Oat & Go repen zijn gemaakt van volkoren havervlokken en bevatten ruim 30g koolhydraten per reep. Een goede energiebron dus! Zeker aangezien de repen bestaan uit een combinatie van eenvoudige en complexe koolhydraten, wat zorgt voor snelle én langdurige energie. Dat maakt de Oat & Go repen dan ook geschikt om zowel voor als na jouw training te nemen.

Snelle energie

Neem je de reep voor je training? Doe dat dan het liefst 30 tot 60 minuten van tevoren. Havervlokken bevatten redelijk veel vezels, waardoor je lichaam wat meer tijd nodigt heeft om dit te verteren. Het voordeel van deze langzame koolhydraten is dat de energie ook langzaam wordt vrijgegeven. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken over een energiedip en kun je lange tijd vooruit. Naast de complexe, langzame koolhydraten bevat Oat & Go ook snelle koolhydraten, zoals agavesiroop en rijstsiroop, waardoor je niet lang hoeft te wachten op een energieboost.

Bevorder je herstel

Wil je Oat & Go inzetten om jouw herstel te bevorderen? Neem de reep dan vlak na je training om jouw energievoorraad weer aan te vullen. In het eerste uur na het sporten is de opname van glucose door de spieren het hoogst. Een grote maaltijd gaat er dan misschien niet in, dus een koolhydraatrijke snack is een goede oplossing. Door de portieverpakking kun je de reep makkelijk meenemen.

Oat & Go bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen kleur-, geur- en smaakstoffen. Bovendien is de reep 100% biologisch en vegan. De Oat & Go is verkrijgbaar in de smaken Choco Delight en Fabulous Fruit.

Ervaring van Hardlopen.nl-lid Marlies

“Mijn favoriete smaak is de Oat & Go Choco Delight. De reep smaakt naar chocolade, maar is absoluut niet te zoet. De reep is wat grof van structuur door de haver en heeft een stevige bite met af en toe wat crunchy stukjes. Hij plakt niet, maar valt ook niet uit elkaar. De reep kan wat machtig zijn, dus ik neem hem daarom niet vlak voor het sporten, maar liever wat eerder. Ik merk dat het mij lange tijd energie geeft, dus dat is ideaal als ik een langere hardlooptraining wil doen. Ook na het sporten is de Oat & Go een fijne energiereep om mijn energievoorraad snel weer aan te vullen. Dan heb ik behoefte aan een gezonde en voedzame herstelsnack, waar ik weinig moeite voor hoef te doen.”

Ben je ook benieuwd naar de Zonnature Oat & Go repen? De repen zitten nu in het welkomstpakket van Hardlopen.nl. Dus word lid en ontvang het welkomstpakket met o.a. twee Oat & Go repen, zodat je zelf kunt oordelen! Ook zijn de repen te vinden in het bio-schap bij Jumbo en Albert Heijn.

Eten Herstel