Je boodschappen snel in huis

In samenwerking met The Athlete's FoodCoach
Zaterdag, 14 november 2020
Je boodschappen snel in huis

Met The Athlete's FoodCoach doe je je boodschappen makkelijk en snel. Aan de hand van jouw eigen recepten maakt de app een boodschappenlijstje. Je kan de boodschappen zelf doen of ze eenvoudig thuis laten bezorgen. Wij hebben vijf voordelen van boodschappen doen via The Athlete's FoodCoach voor je op een rij gezet.

1. Makkelijk recepten kiezen

The Athlete's FoodCoach kiest voor jou automatisch de juiste producten die passen bij de ingrediënten van je recept én je voedingsplan.

2. Maak makkelijk je boodschappenlijstje

In The Athlete's FoodCoach app maak je makkelijk je boodschappenlijstje. Je kunt je boodschappen doen bij een Jumbo winkel in de buurt of ze eenvoudig thuis laten bezorgen.

3. Producten altijd binnen twee weken in huis

Het kan voorkomen dat The Athlete's FoodCoach producten voorstelt die niet in jouw Jumbo winkel te verkrijgen zijn. Wellicht heeft de app een alternatief voor je. Anders kun je het gewenste product bestellen en ligt het binnen twee weken in de Jumbo winkel bij jou in de buurt.

4. Gevarieerde maaltijden

In The Athlete's FoodCoach app heb je de keuze uit 600 unieke topsportrecepten. Zo ontdek je maaltijden waar je zelf misschien niet aan gedacht zou hebben. Het maakt lekker en gezond eten extra leuk!

5. Restjes

Heb je restjes? Gooi ze niet weg, maar wees creatief.

The Athlete's FoodCoach
Logo The Athlete's FoodCoach
In samenwerking met

The Athlete's FoodCoach

Fuel your dreams, tune your nutrition. The Athlete's FoodCoach helpt je met een persoonlijk adaptief voedingsplan om je sportdroom waar te maken. De app is beschikbaar voor hardlopers, wielrenners, fitnessers, voetballers en hockeyers.