Wil jij sneller worden op Papendal?

Woensdag, 1 mei 2019
Wil jij sneller worden op Papendal?
Heb jij altijd al jouw snelheid willen verbeteren? En wil jij meemaken hoe het is om een topatleet te zijn? Dit is je kans! Meld je dan nu aan en maak kans op één van de 15 startplekken voor twee personen voor een exclusieve TeamNL clinic met Danaïd Prinsen en Tony van Diepen.

Verbeter je eindsprint!

Wil jij – samen met een loopmaatje - op zondagochtend 16 juni ervaren hoe het is om een topatleet te zijn? Nederlands recordhouder 400 meter, Tony van Diepen, en 800 meter loopster Danaïd Prinsen geven een clinic. Jullie ontvangen tips van het snelste koppel in Nederland om sneller te worden. Tony won met een vlammende eindsprint een bronzen medaille bij de Europese Kampioenschappen Atletiek in Glasgow. Naast een clinic van Tony en Danaïd krijgen jullie een exclusief kijkje achter de schermen op Papendal en staat er een gezonde TeamNL sporterlunch voor jullie klaar.

Ja, ik wil winnen! Hoe kan ik erbij zijn?

Jij kan er samen met een trainingsmaatje bij zijn! Meld je aan via deze link en maak kans op één van de 15 startplekken voor twee personen. Tip ook jouw loopmaatje om zich aan te melden, want dat verdubbelt jullie winkansen!

Motivatie