Stop met deze 4 smoezen en start met Yakult Start to Run

Woensdag, 4 september 2019
Stop met deze 4 smoezen en start met Yakult Start to Run
Ik heb geen tijd en ik heb vanochtend de taart voor de verjaardag van Jos al afgeslagen, dan hoeft hardlopen eigenlijk ook niet meer. Toch? Ik kan prima een keer overslaan, vind ik. Ik heb al genoeg aan mijn hoofd, dus sporten kan ik er nu echt even niet bij hebben. En oh ja, ik heb een hekel aan zweten. En wind. En regen. En hitte. En kou. En hardlopen. Herkenbaar? Ben jij de koning of koningin van de smoezen? Daar gaan we verandering in brengen. Deze september ga jij van bankzitter naar fitter met Yakult Start to Run. Wij vertellen je waarom met Yakult Start to Run de onderstaande 4 populaire smoezen niet meer kunnen.

1. Ik kan het niet

Geen probleem, wij leren het je. Bij Yakult Start to Run loop je samen in een groepje met een enthousiaste en professionele trainer. Je krijgt goede begeleiding en leert zo op een verantwoorde manier hardlopen. De trainer helpt je op weg met je schema, zodat je ook buiten de groepsles, zelf, verantwoord een training kunt gaan doen. Maar het stopt niet bij het hardlopen. Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur, maar daarin ben je natuurlijk niet non-stop aan het hardlopen. Je wordt begeleid in het hele pakket. De trainer geeft bijvoorbeeld ook oefeningen voor je loophouding en techniek en geeft tips en informatie over hardloopschoenen, kleding en voeding. Alles om van jou een echte hardloper te maken. En echt, dat kan jij.

2. Ik ben niet gemaakt om hard te lopen

Dat geloven wij niet. Je kan meer dan je denkt. Het Yakult Start to Run programma is laagdrempelig en geschikt voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en sportievelingen. In de groepen komen die verschillende niveaus samen. De trainer zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

3. Ik vind er niets aan

Gedeelde smart is halve smart. In je eentje beginnen met hardlopen is soms best lastig, want je dag was zo druk en die bank zit zo lekker. Heel normaal. Iedereen herkent dat wel. En daarom is het trainen in een groep zo fijn. Die discipline om het vol te houden, die eerste stap zetten; het wordt allemaal makkelijker met een groep. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen en is het proces op deze manier een stuk gezelliger!

4. Ik ga echt nog wel een keer hardlopen, maar ik heb er nu gewoon geen tijd voor

Ja, ja. Dat zal best. En dat kan uiteraard. Maar als je nu start met Yakult Start to Run zijn er nog meer voordelen naast het feit dat je een echte hardloper wordt. Meedoen aan Yakult Start to Run kost € 49,50. Voor dat bedrag krijg je 7 weken hardlooptraining van een professionele trainer, ondersteuning via de Hardlopen.nl app, de complete voedingsgids voor sporters én drie nummers Runner's World. Je kunt ook meedoen aan de Start to the Finish loop (7de les), waarmee je kunt bewijzen dat je 3 km kunt hardlopen. Alleen maar voordelen dus. Zit je nou nog op die bank?

Yakult Start to Run bij jou in de buurt

Op ruim 100 locaties in Nederland wordt een Yakult Start to Run hardloopcursus gegeven. Wil je een keer kennismaken met een groep? Kijk dan of er bij de locatie bij jou in de buurt een proeftraining wordt gegeven of ga gewoon naar de eerste training. Klik hier voor meer informatie of om je direct in te schrijven!

Fotografie: Ruud van Bragt

Yakult Start to Run