September is de maand om te beginnen met hardlopen!

Maandag, 4 september 2017
September is de maand om te beginnen met hardlopen!
Tijdens je vakantie sportieve voornemens bedacht? Dan is het nu de tijd om te beginnen met hardlopen. Dat hoeft niet in je eentje: met de Yakult Start to Run hardloopcursus begin je in een groepje met een trainer met hardlopen.

In je eentje beginnen met hardlopen is soms best lastig. Zie je zelf maar iedere keer te motiveren om te gaan hardlopen. Of ben je snel buiten adem of krijg je kleine pijntjes? Verzin je excuses om niet te hoeven gaan?

Een goede start

Wij herkennen dat! Die discipline om het vol te houden, die eerste stap zetten. Zomaar hardlopen is niet altijd zo simpel als het lijkt. Daarom is trainen in een groepje zo fijn. Dat kan met de Yakult Start to Run hardloopcursus van de Atletiekunie. Schrijf je nu in voor een cursus bij jou in de buurt!

Bij Yakult Start to Run word je in zeven weken een hardloper. Je krijgt enthousiaste begeleiding van een professionele trainer die je op een verantwoorde manier leert hardlopen zodat je verder komt.

Bij Yakult Start to Run loop je samen in een groepje met een hardlooptrainer.

Voor iedereen

Het Yakult Start to Run programma is voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud, totaal ongetraind en sportievelingen. In de groepen komen die verschillende niveaus samen. De trainer zorgt dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur, maar daarin ben je natuurlijk niet non-stop aan het hardlopen. De trainer geeft ook oefeningen voor je loophouding en techniek. Hij geeft je ook tips en informatie over hardloopschoenen, kleding en voeding.

Tips van de trainer

De trainer helpt je ook op weg met je schema, zodat je buiten de groepsles doordeweeks ook zelf verantwoord een training kunt gaan doen. Je kunt natuurlijk ook met een van je nieuwe hardloopmaatjes uit de groep afspreken.

De voordelen

Meedoen aan Start to Run kost € 49,50. Voor dat bedrag krijg je zeven weken hardlooptraining van een enthousiaste trainer, ondersteuning via de Hardlopen.nl app, de complete voedingsgids voor sporters én drie nummers Runner's World. Je kunt ook meedoen aan de Start to the Finish loop, waarmee je kunt bewijzen dat je 3 km kunt hardlopen.

Nu bij jou in de buurt

September is de maand om te starten met het verbeteren van je conditie. Op ruim 100 locaties in Nederland wordt een Yakult Start to Run cursus gegeven. Wil je een keer kennismaken met een groep? Kijk dan of er bij de locatie bij jou in de buurt een proeftraining wordt gegeven of ga gewoon naar de eerste training. Schrijf je nu direct in!

Foto's: Ruud van Bragt