Schuilt in jou een enthousiaste looptrainer?

Woensdag, 12 oktober 2016
Schuilt in jou een enthousiaste looptrainer?
Ben je zelf een enthousiaste hardloper en lijkt het je leuk andere mensen te helpen het plezier van hardlopen te ervaren of te ondersteunen? Zie je het zitten om voor een groep te staan? Kom dan naar de 21e Looptrainersdag en laat je inspireren.

De jaarlijkse Looptrainersdag is een kennis- en ontmoetingsdag voor looptrainers, assistent-looptrainers, MiLa-trainers, trainingscoördinatoren, docenten en bestuurlijk verenigingskader. Ook als het je leuk lijkt om in je vrije tijd een groepje hardlopers te trainen, ben je van harte welkom.

Plaats en datum

De Looptrainersdag vindt dit jaar op 5 november plaats op Sportcentrum Papendal. Deelnemers krijgen in drie workshoprondes actuele informatie over loopsportgerichte onderwerpen en activiteiten. Daarnaast kunnen ze onder andere een bezoek brengen aan de Loopsport Expo. Het dagprogramma duurt van 9.30 tot 17.00 uur, maar de deuren gaan al om 8.30 open.

Workshops

Bij inschrijving kunnen deelnemers kiezen uit diverse theorie- en praktijksessies met onderwerpen als ‘hardloopblessures onder de loep’, ‘het stellen van effectieve coachingsvragen’, ‘antwoorden op vragen over voeding van recreatieve lopers’ en ‘fitness running’.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie over het programma of je aanmelden voor de Looptrainersdag? Kijk dan op www.looptrainersdag.nl. Inschrijven kan nog tot en met 24 oktober.

Bron: Atletiekunie

Foto: Shutterstock