Schuilt in jou een enthousiaste looptrainer?

Zaterdag, 10 maart 2018
Schuilt in jou een enthousiaste looptrainer?
Ben je zelf een enthousiaste hardloper en lijkt het je leuk andere mensen te helpen het plezier van hardlopen te ervaren of te ondersteunen? Zie je het zitten om voor een groep te staan? Kom dan naar de Inspiratiedag voor hardlooptrainers!

Beleef op zondag 25 maart 2018 de laatste trends tijdens de Inspiratiedag voor hardlooptrainers in IJsselstein. Je kunt 3 van de 12 workshops kiezen, van functionele krachttraining, creatieve oefenvormen tot yoga en de laatste inzichten op voedingsgebied. De dag is ook uitstekend geschikt voor trainers uit andere takken van sport en toekomstige looptrainers. De locatie is de moderne sporthal De Oever plus het omliggende sportpark IJsseloever. De workshops worden gegeven door experts in hun vakgebied. Trainers met een licentie van de Atletiekunie krijgen bij deelname 4 licentiepunten op niveau 3. De organisatie is in handen van REactive leefstijl- en hardloopcentrum samen met Patrick Aris die 10 jaar de Looptrainersdag van de Atletiekunie heeft georganiseerd.

Voor meer informatie over de workshops en inschrijven klik hier

De kosten voor deelname aan deze Inspiratiedag voor (hardloop)trainers bedragen 90 euro. Leden van de Atletiekunie, Hardlooptrainers NL en trainers Bewust Hardlopen krijgen korting en betalen 75 euro. Dit is inclusief de hele dag koffie/thee + lekkers, lunch, netwerkborrel na afloop, digitale handout en een presentje bij vertrek.

Meer info via www.bewusthardlopen.nl/inspiratiedag-voor-hardlooptrainers/