Onderzoek naar de combi werk en hardlopen

Vrijdag, 3 maart 2017
Onderzoek naar de combi werk en hardlopen
Combineer jij het hardlopen naast een drukke baan? De Erasmus Universiteit onderzoekt de relatie tussen werken en hardlopen. Jij kan ook meedoen aan dit onderzoek. Je krijgt daarbij na afloop praktische tips en je maakt kans op een hartslagmeter van Polar.

Anniek Postema onderzoekt aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam de combinatie werk en hardlopen. Ze zoekt naar een relatie tussen werkgedrag en loopprestaties en hoopt door nieuwe inzichten met praktische tips voor hardlopers te kunnen komen. Denk dan aan tips over het plannen van je werk en hardlopen, zodat je jezelf op beide terreinen kunt verbeteren. Dubbele winst dus!

Polar verloting

Loop jij minstens al een jaar en gemiddeld eenmaal per week hard? En heb je een betaalde baan voor minstens 32 uur per week? Dan kun je ook meedoen aan het onderzoek van Anniek Postema. Je maakt dan kans op de nieuwe Polar-hartslagmeter (M200) die onder alle deelnemers wordt verloot.

Online vragenlijst

Om deel te nemen aan het onderzoek beantwoord je een aantal vragen op de dagen dat je werk en een hardlooptraining combineert. Het onderzoek wordt over drie weken uitgesmeerd. Het invullen van de online vragenlijsten duren slechts twee keer vijf minuten, na je werkdag en na je training. Je kunt nu al meteen meedoen door via deze link de eerste vragenlijst te beantwoorden.

Voor verdere inlichtingen kun je contact opnemen met Anniek Postema: [email protected], telefoon 010-4089803.