Spibelt: handige heupriem voor je spullen

Dinsdag, 2 augustus 2016
Spibelt: handige heupriem voor je spullen
Stel dat je tijdens het hardlopen in je eentje een blessure oploopt en niet meer verder kunt. Dan is het handig als je iemand kunt bellen om je op te halen. En als er plotseling een flinke onweersbui losbarst, dan is het fijn als je voor één keertje de bus naar huis kunt pakken. Maar waar laat je je smartphone, pasjes, geld en al die andere spullen die onderweg van pas kunnen komen? De Spibelt biedt uitkomst.

Niet alleen voor noodgevallen is het handig als je tijdens het hardlopen wat spulletjes bij je hebt. Zeker voor lopers die langere afstanden afleggen is het zelfs noodzaak om onderweg iets te kunnen eten en drinken. Je kunt dan met iemand afspreken die halverwege je trainings- of wedstrijdparcours gaat staan om eten en drinken aan te geven, maar dat is niet altijd handig.

Armband

En neem een telefoon: ook die komt onderweg soms van pas. Een telefoon past misschien precies in een sportarmband, maar echt lekker loopt het niet met zo’n band om je arm. Bovendien: als je begint te zweten tijdens het rennen, zakt je armband waarschijnlijk af.

De Spibelt is groot genoeg voor al je pasjes, telefoon en wat geld.

Onrustig

Ook het meenemen van je smartphone in een jas- of broekzak is niet prettig, want hij begint bij elke stap die je zet mee te stuiteren. En dat maakt je onrustig omdat het risico bestaat dat je telefoon uit je zak valt en dan niet meer te gebruiken is.

Heupriem

Je ziet het: dit zijn stuk voor stuk zaken die zorgen dat je je niet optimaal op het hardlopen kunt focussen en daardoor niet in een lekker loopritme komt. Met de Spibelt heb je hier geen last van. Dit is een heupriem of ‘heuptasje’ voor hardlopers en andere sporters.

Geen gerammel

Doordat de Spibelt maar 45 gram weegt, neem je de riem makkelijk mee tijdens het sporten. Volgens de makers past elke smartphone erin, net als sleutels, energiegels, pasjes en geld. De riem rammelt niet als je tijdens het hardlopen beweegt en doordat de band elastisch is voel je hem ook niet zitten. Dat geeft een comfortabel gevoel.

Zwart, roze of blauw

De Spibelt is er in het zwart, maar ook met blauwe, roze of andere accenten. Voor deze hardloopheupriem betaal je tussen de 20 en 30 euro. Eentje aanschaffen of meer informatie bekijken doe je op www.spibelt.nl.

Bron: Spibelt.nl

Foto: Spibelt

Kleding