Waar laat je je telefoon tijdens het hardlopen?

In samenwerking met R2B Store
Maandag, 21 november 2022
Waar laat je je telefoon tijdens het hardlopen?

Het is een bekend probleem onder hardlopers. Waar laat je al je spullen? Het is wel zo fijn om je handen vrij te hebben tijdens het lopen en je daar geen zorgen over te maken. Je telefoon, sleutels, pasjes en gelletjes, al snel heb je een aardige verzameling aan accessoires die je meeneemt.

De simpelste manier om het op te lossen is om niets meer mee te nemen wanneer je gaat hardlopen. Maar of het ook de meest verstandige manier is, daar valt over te twisten. Neem altijd een telefoon mee als je op pad gaat, je weet namelijk nooit wat er onderweg kan gebeuren: een ongeluk zit in een klein hoekje.

De oplossing

Maar waar laat je dan de steeds groter wordende smartphones? In je BH of in je zak past hij niet altijd meer. Een hardloopband is een goede oplossing. Naast dat je altijd bereikbaar blijft, is het ook nog eens functioneel om je smartphone mee te nemen. Luister bijvoorbeeld tijdens het hardlopen naar een podcast of muziek op jouw hardlooptempo. Daarnaast is het een goed alternatief om je voortgang te meten als je geen smartwatch hebt die je afstand, tempo en route bijhoudt. Er zijn verschillende apps waarop je dit nauwkeurig kan volgen.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn meerdere soorten hardloopbanden die ervoor zorgen dat je altijd voorbereid naar buiten kan ongeacht de weersomstandigheden. Eén van de varianten heeft zelfs een 360 graden rotatie waarbij de telefoon zeer eenvoudig aan de band wordt bevestigd. Klittenband zorgt ervoor dat je de armband snel aandoet. Bovendien kan je de telefoon volledig roteren en op elke gewenste stand je muziek of andere functie bedienen.

Zijn hardloopbanden wel waterdicht? Zeker in de wintermaanden is de kans groter op neerslag. Dat moet geen reden zijn om niet buiten te gaan hardlopen. De hardloopband is volledig spatwaterdicht en is makkelijk te bevestigen aan je bovenarm. Na het hardlopen spoel je de armband af onder de kraan. Zo blijft de band ten allen tijde schoon en hygiënisch.

De hardloopband beschikt over een reflecterende strip rondom het touchscreen van de telefoon waardoor je deze in het donker ook makkelijk kan bedienen.

Apps
Logo R2B Store
In samenwerking met

R2B Store

R2B Store is dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer! Zo vind je bij R2B onder anderen de beste kwaliteit hardloop telefoonhouders. Er zijn verschillende hardloop telefoonhouders opgenomen in het assortiment. Ben jij opzoek naar een waterdichte hardloopband of juist één die 360 graden kan draaien? Bij R2B Store vind je ze allemaal!