Kleding waarmee je opvalt in het donker

In samenwerking met RunningDirect
Woensdag, 10 november 2021
Kleding waarmee je opvalt in het donker

De dagen worden korter en de wintertijd is ingegaan, wat trainen in daglicht lastiger maakt. Als je in het donker op pad gaat, is het extra belangrijk om na te denken over wat je aantrekt tijdens het hardlopen. Met opvallende kleuren en reflecterend materiaal ben je beter zichtbaar

Ga je in het donker naar buiten om een rondje te lopen? Zorg dan altijd dat je opvalt. Dat doe je met deze kleding van Running Direct.

ASICS Lite-Show Beanie

De ASICS Lite-Show Beanie is ideaal voor de koudere dagen. Het zorgt ervoor dat je niet afkoelt, terwijl het ademende materiaal ervoor zorgt dat je jouw warmte kwijt kunt en zweet wordt afgevoerd. Dankzij de reflecterende details val je beter op in het donker.

ASICS Thermal hardschoenen

De ASICS Thermal Handschoenen zijn ideaal voor hardlopen als de temperatuur daalt. Dit paar voelt zacht aan en is voorzien van een reflecterend ASICS-logo. Zo ben je beschermd tegen de kou en zorgt het dragen voor extra zichtbaarheid in het donker.

ASICS Lite-Show Jack

De ASICS Lite-Show collectie is speciaal ontworpen om in het donker mee naar buiten te gaan. De reflecterende panelen trekken de aandacht en vergroten je zichtbaarheid. Het jack is beschikbaar in dames en heren model.

Bee Seen Led Harness

Om echt goed op te vallen, kies je voor het Bee Seen Led Vest. Met wit licht aan de voorkant en rood licht aan de achterkant kunnen andere weggebruikers bovendien inschatten welke richting je op loopt. Het vest is eenvoudig aan te trekken en maak je passend met de elastisch verstelbare banden. Daardoor loop je comfortabel. Extra fijn dat je het vest kunt opladen via USB, waardoor je hem keer op keer kunt gebruiken.

Bee Seen Multi Led Armband USB

Met deze Bee Seen Led Safety Armband ben je klaar voor je runs in de schemering of het donker. Denk erom dat je hem om je buitenste arm draagt, of eentje aan allebei de kanten. De armband maak je passend met de verstelbare klittenbandsluiting. Het licht kun je laten knipperen of continu laten branden. De Bee Seen Armband is beschikbaar in 2 varianten: met batterijen of oplaadbaar via USB.

Logo RunningDirect
In samenwerking met

RunningDirect

RunningDirect is de expert op het gebied van jouw hardloop gear en de grootste hardloopshop van de Benelux. Met een webshop specifiek voor hardlopers met een breed assortiment en veel kennis en expertise ben je altijd aan het goede adres bij RunningDirect!