Een zakje tegen vieze geurtjes in je schoenen

Donderdag, 31 augustus 2017
Een zakje tegen vieze geurtjes in je schoenen
Na een intensieve training of een rondje door de regen heb je vast ook wel eens je schoenen ver weg in een hoek gezet vanwege de geur. Zweet en vocht zorgen nu eenmaal voor nare geurtjes. Daar kun je wat tegen doen met een Zweedse uitvinding: de SmellWell.

Het probleem met vieze geurtjes in je hardloopschoenen of sportkleding is vocht of zweet. Dat zorgt er namelijk voor dat het een broedplaats wordt voor bacteriën. Dat zorgt weer voor nare geurtjes. De SmellWell pakt dit probleem aan door simpelweg het vocht te absorberen en een frissere geur te verspreiden.

Milieuvriendelijk

De bacteriën worden niet gedood, maar de ideale leefomgeving wordt door de zakjes volledig weggenomen. SmellWell is gemaakt van milieuvriendelijke materialen waardoor je het na vier maanden als ze zijn uitgewerkt, probleemloos kunt weggooien.

Droog en fris

Met deze zakjes verdrijf je simpel die nare geurtjes. Je legt na je training een SmellWell-zakje in elke schoen en laat ze vervolgens een nacht hun werk doen. De volgende dag zijn je schoenen droog en fris, en verspreiden ze een aangename geur. Voordat je je schoenen aantrekt, leg je de Smellwell zakjes gewoon in een ander paar schoenen. Op die manier werken ze in twee paar schoenen tegelijk.

Meer informatie op: www.smellwell.se.

Hardloopschoenen