Breng variatie in je route met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner!

In samenwerking met Nationale Nederlanden
Donderdag, 25 februari 2021
Breng variatie in je route met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner!

Variatie tijdens het hardlopen is leuk en tegelijk goed voor je lichaam. De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner helpt je bij het uitstippelen van je eigen ideale route met start en finish bij jouw voordeur. Door routes af te wisselen kun je jezelf verbeteren én je motivatie houden. De nieuwe functionaliteiten in de Hardloopplanner maken het nu nog leuker en eenvoudiger om nieuwe routes te ontdekken.

Nieuwe routes ontdekken maakt hardlopen leuker

Zelfs de meest fervente hardlopers beamen het: het ontdekken van nieuwe routes maakt hardlopen leuker én makkelijker. Met nieuwe routes wijk je af van je standaard rondje asfalt of altijd dat zelfde bospad. Het doorbreken van deze routine zorgt ervoor dat je bewust(er) bezig bent met de omgeving en de ondergrond waarop je loopt. Dat houdt je lichaam en geest scherp. De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner voorziet in deze behoefte en laat je kennis maken met nieuwe routes, dwars door de stad, het platteland of zelfs langs de kust.

Nieuw: je route plannen langs bezienswaardigheden en routes up-/downloaden

Door een update in de Hardloopplanner is het nu ook mogelijk om bestaande routes te uploaden en nieuwe routes te downloaden als .gpx-bestand. Hiermee kunnen lopers hun nieuwe route invoeren in hun favoriete hardloopapp. Daarnaast kun je eenvoudig een route maken die langs één of meerdere bezienswaardigheden in de buurt komt. Lopers selecteren de bezienswaardigheid die ze willen passeren en de route wordt daar op aangepast.

Geschikt voor iedereen!

De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner is geschikt voor alle hardlopers. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon of gewoon een rondje gaat lopen. Je genereert oneindig veel alternatieve routes die precies zijn afgestemd op jouw doelen, zowel qua afstand als trainingsduur.

De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner is te gebruiken op hardloopplanner.nl.

Hardlooproutes
Logo Nationale Nederlanden
In samenwerking met

Nationale Nederlanden

Als supporter van alle hardlopers van Nederland draagt Nationale-Nederlanden graag haar steentje bij aan hardlopen.nl. Gezondheid en vitaliteit staat hoog in het vaandel en daarom is Nationale-Nederlanden erg actief in de hardloop sector. Zo is zij hoofdsponsor van enkele grote hardloopevenementen en is er natuurlijk het NN Running Team.