Breng variatie in je route met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner!

In samenwerking met Nationale-Nederlanden
Donderdag, 25 februari 2021
Breng variatie in je route met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner!

Variatie tijdens het hardlopen is leuk en tegelijk goed voor je lichaam. De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner helpt je bij het uitstippelen van je eigen ideale route met start en finish bij jouw voordeur. Door routes af te wisselen kun je jezelf verbeteren én je motivatie houden. De nieuwe functionaliteiten in de Hardloopplanner maken het nu nog leuker en eenvoudiger om nieuwe routes te ontdekken.

Nieuwe routes ontdekken maakt hardlopen leuker

Zelfs de meest fervente hardlopers beamen het: het ontdekken van nieuwe routes maakt hardlopen leuker én makkelijker. Met nieuwe routes wijk je af van je standaard rondje asfalt of altijd dat zelfde bospad. Het doorbreken van deze routine zorgt ervoor dat je bewust(er) bezig bent met de omgeving en de ondergrond waarop je loopt. Dat houdt je lichaam en geest scherp. De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner voorziet in deze behoefte en laat je kennis maken met nieuwe routes, dwars door de stad, het platteland of zelfs langs de kust.

Makkelijker wordt het niet

Je voert je adres in, de afstand of tijd die je wilt lopen en de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner doet de rest! Op basis van jouw voorkeuren wordt een geschikte route samengesteld. Zo start je vanaf jouw voordeur en kun je de training doen die je voor ogen hebt. Ook is het mogelijk om één of meerdere bezienswaardigheden in de buurt te selecteren, zodat de route daarop wordt aangepast.

Tevreden met de uitgestippelde route? Download de route als gpx-bestand en upload hem naar je sporthorloge of favoriete hardloopapp.

Geschikt voor iedereen!

De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner is geschikt voor alle hardlopers. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon of gewoon een rondje gaat lopen. Je genereert oneindig veel alternatieve routes die precies zijn afgestemd op jouw doelen, zowel qua afstand als trainingsduur.

De Nationale-Nederlanden Hardloopplanner is te gebruiken op hardloopplanner.nl.

Hardlooproutes
Logo Nationale-Nederlanden
In samenwerking met

Nationale-Nederlanden

Wij zijn supporter van alle hardlopers. Van de beginner tot de beste van de wereld.
Kom ook in beweging. Onze support heb je.