Fysieke begeleiding

Sport bij een club of volg een cursus of clinic!

De professionele begeleiding vanuit de club zorgt voor een passende en verantwoorde opbouw van de trainingen voor iedere hardloper. Minder kans op blessures en meer resultaat uit je trainingen. Zo blijft hardlopen leuk!

Hardlopen kan prima solo, maar dat is niet altijd makkelijk. Bij een atletiekvereniging of loopgroep word je begeleid door een professionele trainer en omringd door de gezelligheid van een groep. Wedden dat je het hardlopen langer volhoudt?

Yakult Start to Run Beginnen met hardlopen

Hardlopen hoef je niet te leren. Toch? Niets is minder waar en zeker voor diegenen die het hardlopen pas net gaan ontdekken. Samen met Yakult helpen wij beginnende hardlopers met hun eerste stappen.

Boek een cursus
Yakult Start to Run

Zoek & Boek Een betere hardloper worden

Een begeleidingstraject richting je eerste marathon of een keer een middag aan jouw looptechniek werken? Bekijk de mogelijkheden voor jou als hardloper op het gebied van cursussen, clinics, fysieke testen en kennissessies. Daarnaast worden er ook clinics rondom blessurepreventie georganiseerd.

Bekijk het aanbod bij jou in de buurt
Zoek en Boek

Clubzoeker Sluit je aan bij een club

Heb je behoefte aan motivatie, inspiratie, tips en gezelligheid? Sluit je dan aan bij een club! Hardlopen in een groep helpt je hardlopen langer vol te houden. En nog belangrijker: samen lopen zorgt voor plezier.

Zoek een club
Club